UPDATE

i'm not beautiful like you. i'm beautiful like me.
Ya Allah. If I am to fall in love, let me touch the heart of someone whose heart is attached to you.” Aameen

Search This Blog

Apr 12, 2011

usaha + doa + tawakal

Salam.

Esok first paper final sem 2 aku. Pengenalan Mikrokomputer dan Teknologi Maklumat. 50 marks aku dah skor time lab. Lagi 50 marks aku kena skor dalam paper esok. Doakan aku kawan-kawan. Ni paper harapan untuk aku cantikkan pointer. Ada paper lain gak, tapi antara semua, ini yg senang nak skor sikit coz dah separuh marks aku berjaya skor. huhu..

Dah study. Alhamdulillah walaupun ada je beberapa input yg aku tak dapat nak hafal. =(

Tak apalah. Moga aku dipermudahkan esok dan menjawab tanpa rasa was-was. Yakinkanlah aku ya Allah!



'Fa iza 'azamta fatawakkal 'ala allah.. Innallaha yuhibbul mutawakkilin'

Dan jika kamu sudah berazam (berusaha) makan bertawakkal lah kepada Allah, sesungguhnya Allah amat menyukai org2 yg bertawakal..



Ya.. Usaha aku dah lakukan ya Allah.. Hingga saat ini dan insyaAllah sedikit masa sebelum masuk ke dewan esok. Doa juga sentiasa aku panjatkan. Kala ini.. segalanya berserah padaMU.. bantulah hambaMu ini ya Rahman..

Doa + Usaha +  Tawakal = InsyaAllah cemerlang.


Be positif Haniza!


Chaiyok untuk semua cosmate aku yg amik paper ni! Moga kecemerlangan milik kita. Amin.


kalau aku dapat A untuk paper ni dan beberapa paper yg lain
aku nak lompat macam mamat ni leh tak??




p/s: banyak je aku update entri satu hari ni kan? haaa. ni CUAK nama nya! erghhh

No comments:

Post a Comment

Popular Posts

Yang menarik