UPDATE

i'm not beautiful like you. i'm beautiful like me.
Ya Allah. If I am to fall in love, let me touch the heart of someone whose heart is attached to you.” Aameen

Search This Blog

Apr 13, 2011

mood sway.

Salam.

Serius. mood aku ngah sway gila da ni. Sian dak besa. Terlepas marah kat dia pulak. Atee.. Dah tu tanya soalan yg bukan-bukan.. Runsing aku. Maaf maaf. Lain kali jangan dijolok sarang tebuan. Masing-masing sakit.

Emm.. Apa yg aku nak buat ni ye?

Dengar mp3?http://www.emocutez.com  oh tak kot. tak de mood.

Nak menangis? http://www.emocutez.com Never mind. Aku dah titis kan beberapa air mata time menghadap Dia tadi.

Tidur? http://www.emocutez.com Rasa macam awal sangat la pula. Study tak habis lagi ni.

Siapa nak bergusti dengan aku? http://www.emocutez.com Jangan risau. Aku perempuan lemah je. Takat reti tumbuk dan tendang tu semua orang tahu. Mahu? Jom masing-masing pakai body protector. Minggu exam kena elakkan injury.

oh. http://www.emocutez.com Campak-campak barang! Seronok gak nih. oh. no no no. Semua dalam bilik aku ni barang berharga. *konon. dulu baling handset ke dinding tak kish pun Haniza?


Hempuk-hempuk kepala ke dinding. http://www.emocutez.com eh. tak boleh tak boleh. Dapat amnesia nanti macam mana? Bagus juga. Tak payah nak ingat siapa-siapa. Tapi mak.. abah.. n along n adik-adik? huu.. Saya sayang dan cinta mereka!

oh. http://www.emocutez.com mengapakah semua ini? oh.

Gedik sana. http://www.emocutez.com Gedik sini. *ulang 2,3 kali

weee~~ http://www.emocutez.com wuuu~~


ok. Hodoh sungguh kelakuan semua itu. Baik kau buat bodoh dan ignore! http://www.emocutez.com

http://www.emocutez.com Sapu peluh lekas-lekas.





p/s: da tak ada koroje ke minah?? p study!

2 comments:

ɳυɾҽȥȥαƚყ ʝαʅαʅυԃιɳ said...

haha, dah2, p study.

*x thu cte sbnr, but just blh ckp, sabar n keep on fighting!! :)

K2r~90 said...

uii ajen tuko header hehe



byknye mood ko niza oii..



>>maisarah<<

Post a Comment

Popular Posts

Yang menarik