UPDATE

i'm not beautiful like you. i'm beautiful like me.
Ya Allah. If I am to fall in love, let me touch the heart of someone whose heart is attached to you.” Aameen

Search This Blog

Apr 29, 2011

penjimatan berganda-ganda.

Salam.

Aku tahu ramai yg still mood exam. Tapi, budak-budak UKM semua dah berpusu-pusu nak tinggalkan kampus dan pulang ke rumah. Well.. Kitorang dah habis final dah. hahaha

Tapi those yg ambil short sem, balik kejap je coz next week dah start kelas. Aku? Aku pun tak balik. =(

Aku ada kejohanan MASUM yg perlu aku hadapi bersama kawan-kawan yg lain. Kena stay sini sampai 1.7.11 coz masum start 25-30 jun 2011. So, sepanjang tempoh hampir 2 bulan ni, aku akan training setiap masa. Pagi, petang dan malam. Siap-sedialah atlet masum semuaa.. Mau jadi anorexia la kalau macam ni.



Kenapa anorexia??

Sebab kitorag dah hampir kehabisan PTPTipu!! Ada yg dah habis dah. huhu.. Makan kena ikat perut. Training hard. Mak, abah, jangan terkejut kalau anis balik rumah, badan tinggal tulang je. *sedih.


Elaun macam mana??

Elaun akan diberi. Tapi lambat lagi kot. Masa nak dekat game tu nanti baru diorang bagi. erghh.. Gila lah. Sebulan lebih ni aku nak cekau mana duit?? Nak makan apa? http://www.emocutez.com

So, minta la ehsan mak abah.. Mungkin diorang tak kisah, tapi serius. Aku rasa sangat bersalah. Tapi alhamdulillah.. Tawaran jadi RA oleh mentor aku (pensyarah kat fakulti) dengan gaji yg dibayar sebanyak RM500, aku terima dengan hati yg penuh riang-gembira. At least dapat tampung perbelanjaan aku bulan jun nanti. Sebulan pertama ni, minta abah.. Maaf abah..

Nampaknya, harapan berdiet aku makin menjadi. Haniza diet?? hahaha. Tak lah. Tak nak diet pun. Just nak kecik kan badan sikit lagi. ngaa~~

By the way, doakan kejayaan kami di kejohanan Masum nanti yg akan berlangsung di UPM Serdang. Please. Doakan kami kali ini menjadi juara! InsyaAllah. Aku akan berusaha sungguh-sungguh. Harap team-mates pun semua macam tu. Bukan seorang je yg menang boleh jadi juara dah. Tapi, semua kena menang sekali untuk jadi juara. InsyaAllah insyaAllah.. http://www.emocutez.com

2 comments:

lilix said...

ko dpt tawaran RA????? gilerk ahhh..stahu ak bdak master je dpt

hana_aniz said...

ala.. bukan masuk lab. huhu. tlg key-in data je. keje cm kerani tu. wuu~

Post a Comment

Popular Posts

Yang menarik