UPDATE

i'm not beautiful like you. i'm beautiful like me.
Ya Allah. If I am to fall in love, let me touch the heart of someone whose heart is attached to you.” Aameen

Search This Blog

Dec 31, 2012

senyum ketawa yg sendu.


Assalamualaikum.

Less than 24 hours je lagi nak masuk tahun baru. Tahun 2013 kalendar masihi.

Umur pun semakin berganjak naik. aigoo aigoo. #tepokdahi  http://www.emocutez.com

Kalau tengok jumlah entri aku untuk tahun 2012 ni, ter-sangat-lah tidak produktif dan proaktif. haish. Beza sungguh dengan tahun 2011.

Hilang sekejap rentak nak ber-blogging. hewhew. http://www.emocutez.com

Kini, cuba cari balik momentum ber-blogger. Itu pun sebab ber-tumblr da kurang. hewhew sekali lagi. http://www.emocutez.com

ok. Abaikan.


Tonight~~!!

Aku banyak senyum dan ketawa. Senyum ketawa yg sendu kata orang.

Dok menggamit semula kenangan-kenangan lepas. Kenangan yg menjadikan diri aku hari ini.
#ayat sangat nice kan? hakhak http://www.emocutez.com

I just can't stop smiling and laughing. Lagi-lagi dok tengok gambar-gambar lama tu. Hati jadi rinduuuu.

Moga masih ada lagi peluang seperti itu. inshaAllah. #positif http://www.emocutez.com







p/s: again, entri lari dari niat entri yg asal. patut cerita pasal kenduri kahwin. haish.



Dec 30, 2012

jendela 2012


Assalamualaikum.

ok. Fine.

Aku curi tajuk rancangan kt TV3 buat jadi tajuk entry aku ni. muahahaha. #tetibe

Ngehh. http://www.emocutez.com

Serius memang buang tebiat dok menaip pagi-pagi buta ni update entry. Baik tidur then bangun buat qiamullail ye dop? #gulp

*niat dah ada tu. haaa

ok. Mari tidur. Mana lah tahu boleh terjaga buat solat tahajud.  http://www.emocutez.com

Kalau tak dapat tahajud pun, asalkan jangan terbabas solat subuh. #peacenowar


Ciao!




p/s: dah lama tak update entri simple cenggini. rinduuu

Dec 24, 2012

another dreams come true.

Assalamualaikum.



Impian jadi kenyataan.

Alhamdulillah. so glad!

Semua pun rezeki Allah. =)

Tak expect untuk menang, cuma nak buat yg terbaik. Tapi, tu lah.. Man jadda wajada. Allah dah berkehendakkan sesuatu, maka jadi lah ia. SubhanaAllah! Allahuakbar!

Moga kemenangan ini jadikan aku hamba yg sentiasa bersyukur. ^_^




kami lima serikandi

Those feelings.. wohoo~!

santiphap. mittaphap.

Maskot rasmi kejohanan. hikhik. comel!


sayu bila dengar lagu kebangsaan Indonesia yg berkumandang. alangkah baiknya kalau lagu Negaraku.

Bangga!!


pahit manis. susah senang.


Alhamdulillah terbayar.




Tak mampu nak kata pape dah melainkan sengihan yg panjang. ^__________________^


16th Asean University Games 
Vientiane Laos 2012
12-20 Disember 2012



p/s: salah satu impian sy dah tercapai. anda bagaimana? ^_~

Btw, terima kasih yg tak terhingga buat seorang sahabat. Susah senang juga bersama dia. Bantu kami sampai ke tahap ini. :)

Popular Posts

Yang menarik