UPDATE

i'm not beautiful like you. i'm beautiful like me.
Ya Allah. If I am to fall in love, let me touch the heart of someone whose heart is attached to you.” Aameen

Search This Blog

Apr 23, 2011

4 down, 3 more to fight!

Salam

Adehh.. Lelah rasanya bila berprogram masa exam-exam macam ni. Tapi, tak boleh nak elak coz keseronokan berprogram tu.. Baru-baru ni, aku jadi fasilitator untuk satu kursus bersama pelajar STPM sekitar daerah Marang dan Kuala Terengganu. Penat memang penat, tapi gembira.

Bila kena handle pelajar yg dewasa ni, aku jadi macam tak tahu nak buat apa. Yelah, before ni aku selalu handle budak-budak kecik. Macam budak tadika, pelajar pendidikan khas... Ni first time aku jadi fasi untuk pelajar STPM yg umurnya hanya 2 tahun lebih muda dari aku. Nampak je muda semuanya, tapi muka matured. Serba-salah aku rasa nak gelarkan diri aku 'akak' sepanjang program tu. ngeh~

Apa-apa pun, seronok dapat berkenalan dan timba pengalaman bersama diorang. Aku nak letak gambar kitorang kat sini, tapi maaf.  Aku tak ada gambar. huhu.

Ok. Lupakan dulu tentang perkara tu. Aku masih ada 3 paper yg perlu aku hadapi ni. Biokimia, Hak Asasi Manusia dan Teknologi DNA Rekombinan I. Adehh.. Semunya paper susah-susah gamaknya. Kena baca banyak-banyak. Tak start study pun lagi ni. adehh..

Tak apa. Jangan mengalah. Berusaha selagi masih ada waktu! waaa~ Sangat risaunya nih!!!

Good Luck everyone terutamanya pelajar STPM tu. Aku doakan korang berjaya. InsyaAllah, ada jodoh, kita boleh jumpa di UKM masa hadapan. *itu pun kalau korang pilih sambung degree di UKM la..

ok. adios. mahu pergi study. lalala~

1 comment:

DeE YaNa said...

biokimia??waaaaa~~aku amik sem lepas..hehe..all da best yer.!!:D..same la 3 paper lg..hehe:D..pastu balik

Post a Comment

Popular Posts

Yang menarik