UPDATE

i'm not beautiful like you. i'm beautiful like me.
Ya Allah. If I am to fall in love, let me touch the heart of someone whose heart is attached to you.” Aameen

Search This Blog

May 2, 2011

semalam sesi usrah. hari ini sesi 'darah'.

Salam.

Maaf. Aku tak ada idea nak bagi tajuk entri kemas-kemas, lawa-lawa. Aku tengah dan sangat menyampah. huh!!

Aku nak tunjuk gambar kasi hidung korang semua berdarah kejap.


betis ko tutup cantik, paha ko bukak luas??!
 


bajet mpop la sangat? aku rasa cam nak sparing je diorang ni!!


selak lagi selak!!


sakai yg macam bangang.


1st ever kpop group?? yg tengah-tengah tu buncit!!






erghhh.. sumpah aku geli dengan diorang ni!!


what the heck??


serius aku rasa nak puke. erghh.


Berdarah hidung? *vomit

Erghh..

24:7 first ever Kpop group in Malaysia?? Gula-gula?? *kejadah aku benci gula-gula

Group lelaki semua tu? Sumpah macam gay. Patut bukan Mpop, tapi Gpop (Gedik dan Gay). Bajet tunjuk abs, tapi apa je yg ada? Flat dan ada pulak tu macam buncit!! Bajet cute bila gigit jari. Tapi aku nampak macam lelaki miang!

Ya Allah.. Sumpah aku malu bagi pihak kumpulan perempuan tu. Sedih, menyampah dan tersangat benci bila aku tengok group tu. Jadi bahan fitnah manusia je. *mood sangat swing giler sekarang. Mana pergi sensitiviti pihak media kat Malaysia nih? Dah lupa ke negera kita negara ISLAM? Macam mana boleh group-group yg macam nih dishow off kan?? Pakai skirt macam pakai shortpants!! Atau lebih baik aku kata macam pakai 'sepander' je? Belum lagi tubes dan singlet yg diorang pakai tu!


Perlu ke tiru imej orang lain nak kasi nama naik?
Perlu ke dedahkan apa yg HARAM didedahkan??
Perlu ke bajet comel sedangkan korang totally not-so-very-ever masculine??!! *grammar english dah terabur. Tak apa, asalkan korang faham.


Mana pergi barisan kepimpinan Malaysia?? Sedar ke tidak, dalam semangat tak kena tempat konon nak majukan negara dan bangsa, tapi sebenarnya korang jual anak bangsa sendiri?? Gila seronok ah bangsa lain tengok bangsa Melayu kita ni. Lagi-lagi yg memang nak tengok bangsa Melayu jatuh dengan kebodohan dan nafsu sendiri.

Serius. Ini semakin serius. Parah dah ni. Akidah dipersendakan. Seruan al-Quran diendahkan. Moral orang Islam dah memang di paras merah. Tunggu masa je..

Aku malu.
Aku sedih.




p/s: @#$%!! mari istighfar banyak-banyak coz aku tahu korang pun tengah bengang dan ada yg mencarut gak tu.


Aku berlindung pada pada kalimat Allah yg sempurna, dari kejahatan apa-apa yg diciptakan.

Aku memohon ampun kepada Allah yg tidak ada Tuhan selain Dia, yg hidup dan selalu jaga; dan aku bertaubat padaMu

4 comments:

cleo said...

aurat tu dah memang sah2..lain lah kalo diorg tu memg bukan Islam kot..masalahnya diorg tu gemok, tak fit cm korean, tak payah la nk perasan tiru korean dow..eeeee!!!! yeeeeexxx!!!!! geli geleman tengok both grup tuh..law ad yg minat gak x tahu la cemana test diorg tuh...yex!!

shasha said...

betul tu...semakin lama semakin parah moral manusia ni.....sedih rase hati tgk bangsa sendiri macm ni....ape nak jadi pun x tau la....

hana_aniz said...

cleo: tau x pe. sume gemuk2. yg laki tu plak. yaaa. sumpah geli giler weh!! wekkk. serius nk termuntah.

shasha: btol. sgt riso. ni la pemusnah bangsa.

*angelfromthedark~ said...

wahahhaha...baru aku tau kumpulan2 ni dari msia openyer..ingat dr indon ;p

Post a Comment

Popular Posts

Yang menarik