UPDATE

i'm not beautiful like you. i'm beautiful like me.
Ya Allah. If I am to fall in love, let me touch the heart of someone whose heart is attached to you.” Aameen

Search This Blog

May 15, 2011

nuffnang.

Salam.

Ramai dah tahu pasal nuffnang kan? Especially, bloggers semua.

haaa.

Apa kata.. Baik hati kan? Tolong lah klik-klik. Saja-saja klik je. Korang tak rugi apa-apa. Those blogger yg ada nuffnang, korang klik aku nyer, then aku tolong untuk korang nye. Amacam? hehe. Ada macam sistem barter tak? Yg tak ada blog, tak apa. Korang klik je gak. Tak payah isi form merepek apa-apa pun. Just klik kat iklan nuffnang kat side bar atas sekali tu. huhu

Tapi bila dah klik tu, kasi tahu aku ok? Leave your message kat cbox tu. Tahu la aku yg korang dah jalankan tanggungjawab korang. Aku pula akan balas nanti. Ok tak?

Naaa. Aku tak kisah sangat sebenarnya. Tapi kalau ada advantage nye.. Apa salah kita cuba. Ya dak??

Siapa-siapa yg pernah klik tu, terima kasih daun keladi, lain hari klik lagi. hehehe..

2 comments:

ecah said...

weh kiut gila blog kau. ala2 sweet gitu. kihkih

hana_aniz said...

hahaha. sengal! saje je ko kn? haha

Post a Comment

Popular Posts

Yang menarik