UPDATE

i'm not beautiful like you. i'm beautiful like me.
Ya Allah. If I am to fall in love, let me touch the heart of someone whose heart is attached to you.” Aameen

Search This Blog

May 21, 2011

rosak mood aku!

Salam.

Aku moody gara-gara tak dapat beli beg tangan yg aku nak kat pasar malam tadi. erghh...

Bajet nak cerita perkara yg best berlaku pada aku sepanjang satu hari ni. Tapi tak ada mood dah. Rosak terus!!

Aku kalau berkehendakkan sesuatu, contoh macam aku kata aku nak beli sandal. Banyak kali ulangnyeee lah nak beli sandal. Tapi aku tak beli pun lagi even berpeluang dan ada duit. Means aku ada unsur hesitate di situ dan tidak bersungguh-sungguh.

Tapi bila aku tak cakap, dan kebetulan aku nampak barang yg aku nak ada di depan mata.. Even duit tak ada.. Aku usahakan cari duit untuk beli. Naaa. Itu tanda aku memang bersungguh dan mahu!

Same thing happen tadi. Aku nampak beg tangan tu. Terus berkenan. Tanya harga kat mak cik tu dan aku cakap,

"ok, nanti saya datang balik."

Dengan segeranyeee lah aku pergi atm, cucuk duit. Too bad.. Aku lewat beberapa saat, aku nampak beg tu dah di beli orang lain. peghhhhh. Tak payah cakap lah kecewa nya macam mana kan. Terasa nak menjerit kat situ je tadi.

Daripada semangat aku nak beli makanan banyak-banyak, terus tak jadi. Takat cendol dan tau fu fah jek. Gila ah.

Geramnyeeeeeee...........!!

Fine. Aku dah moody sangat nih.

3 comments:

ɳυɾҽȥȥαƚყ ʝαʅαʅυԃιɳ said...

jangan moody2. takut aku nak negur. huhu X(

Nili Zainudin said...

hehe sabar2.... jgn moody... =)

hana_aniz said...

da sabo da. thanks nili. ;)

Post a Comment

Popular Posts

Yang menarik