UPDATE

i'm not beautiful like you. i'm beautiful like me.
Ya Allah. If I am to fall in love, let me touch the heart of someone whose heart is attached to you.” Aameen

Search This Blog

May 9, 2011

Max 247

Salam

Baru je habis training silat nih, aku terus update blog. *sementara nak keringkan peluh dan mandi Gigih tak aku?? Tepuk tangan sikit. hoho


Nike Air Max 247

pehhhhhhhhhhhhhh.

pehhhhhhhhhhhhhhhhh..

ppeeehhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!

Ok. Pening kejap. Kasut idaman. walawehh.. Cun beb!! 
*even itu design untuk laki, ahh! aku tak kira!!

Mampukah aku beli tahun 2012 nanti? Atau akan ada brand baru yg lebih hebat?? erghhh.. $_$

Tak apa. Tak apa. Mari kita saving!!




Tapi kan..

Nak dijadikan cerita, ada Max247 yg baru gak. Lebih hebat dari kasut nike tu? oh oh. Tidak! Meh aku perkenalkan.



Super Junior.
oh my heroes...!!

 erkk.. Sorry. Silap letak gambar.



Tengok yg bawah nih.


Kpop tiruan?
pehh. Tak serupa langsung!! 

Aku ada buat entri pasal group bajet Kpop nih. Tak sedo diri tu orang Malaysia, tapi nak jadi orang Korea. haih. Boleh tengok entri tu di [sini]

Tengok pulak pengumuman yg diorang buat..


perlu ke pegang gitar dengan botol gas tu?
Kiter bakor je!


Yaaaa!! Itu dia.. Max247! HAHAHA

Macam tak ada nama lain je kan? Siapa tiru siapa?? Brand kasut nike Air Max 247 tu dah lama ada. Tak silap aku, since 2009 kot. 

Adehh.. Aku kesian pula dengan boy band yg berlagak Kpop nih. eh. Silap la. Dah jadi Mpop.

Naa.. Aku tak mahu komen apa-apa lagi. Karang bukan jadi sesi komen, jadi sesi kutuk pulak! haih. Parah parah.

Kita tunggu je first debut album mereka nanti. Kompremm hit traffic giler. For sure. Sebab hit traffic? haha. Korang sendiri dah ada jawapannya. tettt!!






5 comments:

Hans Ismail said...

teringin nak pkai baju cam super junior tu... huhu..

hana_aniz said...

haha. beli paan, jgn tak beli!

liyanafauzi said...

hahaha, da MPOP tu yang taley blah, aku gelak terkekekk ngan mmber aku bile tau ada MPOP niee..adehh

Cik Galaticos Cipot said...

AKU RSE DIA NK SUH NIKE SPONSER DORANG...WAKAKSAKAKAK

hana_aniz said...

putput: hahaha. aku rasa nike pun x sanggup nk sponsor kot.

Post a Comment

Popular Posts

Yang menarik