UPDATE

i'm not beautiful like you. i'm beautiful like me.
Ya Allah. If I am to fall in love, let me touch the heart of someone whose heart is attached to you.” Aameen

Search This Blog

May 3, 2011

am I haunted?

Salam.

Mood: Supernatural season 4 episode 6: Yellow Fever.


Naaa. Minat cerita supernatural? HAHA! Aku minat giler wehh! hehe.. Adik-beradik Winchester. Aku tahu ramai suka Sammy. Tapi aku paling suka Dean!!

Dari minggu exam hari tu aku dok ulang-ulang supernatural dari season 3 sampai la 5. Tak bosan. Seronok kot. Serius. Antara semua episod, aku paling suka episod 6 season 4. Episod ni memang banyak kali giler aku ulang dan tiap kali tu la, aku akan ketawa besar-besar. HAHA.

Siapa dah tengok, mesti tahu sebab apa kan?? Pada yg belum tengok, aku bagi klue sikit.


"Run! It'll kill you!"
Bongok giler. HAHA. Anjing kecik yg siap ada reben atas kepala tu dia takut. Bajet puppy tu hellhounds ke? *dalam kepercayaan Greek, hellhounds tu digambarkan sebagai anjing neraka.




"I'll man the flashlight." kata Dean bangga.

Selama ni senapang dan pistol member terbaik. Flashlight?? Come on Dean.. Pick up something yg more rational dan extreme la. heee. HAHA




"Aaaaaarrrgghhhhhh...!!!" Dean jerit terkejut sangat.




 Serius, time ni Dean screamed like a girl. HAHAHA!! Sumpah, part ni yg paling aku suka!  Kelakar giler nak mati!



"I'm out. I'm done. I quit"
Dah mula pertikai kerja dia yg dok haunting monsters. Siap kata,
"Who does that? Crazy people!!" Dean merujuk kat diri dia dan Sammy.

 

"........ with the eye of the tiger"

Oh. HAHA. Part ni tak ada dalam cerita. Tapi dia tunjuk waktu last. Semua krew produksi gelak-gelak kan Dean. Serius, Jensen Ackles sangat cool!! hahahaha



Selalu dalam episod-episod Supernatural ni, tak kira la season berapa pun, Dean selalu jadi cool, muka serius, buat lawak bodoh dan mimik muka yg macam-macam. Tapi, episod ni, watak dia memang opposite giler dengan watak-watak dia yg lain. Dia jadi penakut yg teramat sangat! Aku tak habis-habis gelak lagi bila tengok part yg Dean menjerit tu. *still tengah tergelak-gelak lagi nih.



Tu klip video Dean menjerit terkejut. hahaha..

Kompilasi untuk funny clips dalam episod ni, boleh tengok [sini]




kahkahkahkah!!





3 comments:

cleo said...

ala niza...lupa nk xchange ngn heroes...hukhuk

nk tgk dean..nk tgk dean... =p

hana_aniz said...

hahaha. x pe. next sem kita tuka2 ok? wawawa

cleo said...

baek!!

Post a Comment

Popular Posts

Yang menarik