UPDATE

i'm not beautiful like you. i'm beautiful like me.
Ya Allah. If I am to fall in love, let me touch the heart of someone whose heart is attached to you.” Aameen

Search This Blog

Jan 17, 2011

petang yg bengang

Salam.


Bajet 1st entri yg aku nak update selama lebih seminggu aku tak post adalah pasal game silat aku. Tapi nampaknya terpaksa hold atas beberapa sebab tertentu. Sebab apa? haaa.. Pergi tengok tajuk atas tu. huh.

Salahkah aku menyapa-nyapa?
Salahkah aku melambai-lambai?
Salahkah aku mengukir senyuman??
Salahkah?

Dahlah rasa bengang kat lab biokimia petang tadi tak habis lagi. Ditambah pula rasa kecik hati.

Hati yg ikhlas ingin menegur.
Hati yg gembira mahu memanggil.
Hati yg ceria ingin tersenyum.
Hati itu sebal.

Bajet nak pergi makan dengan kawan aku tadi demi mengisi perut yg kosong sejak bangun tidur subuh tadi, terus tak jadi. Sabar ye perut? Tunggu hati baik sikit, baru kita pergi makan ok? Bertahan please.. haih.

Nasib engkau la Haniza. Siapa suruh terhegeh-hegeh?? Padan muka!! Dari dulu sampai sekarang, tak pernah nak berubah kan? Sendiri rasa sakit. Salah timing ke apa?


mmmm...








p/s: aku dah agak entri flow ni cam lembik sikit. Ingat nak marah-marah, tapi langsung tak jadi. huh! Lemah!

5 comments:

zAty si gAdis riAng !! said...

weh. asal???????

cleo said...

menahan marah itulah yg paling kuat, niza..yg lepas kan kemarahan itulah yg paling lemah.. betul..bukan senang nak tahan marah..tahniah niza sebab x lepas marah lam blog..huhu

hana_aniz said...

mek ty: hukhuk. xde pape. ngee~

cleo: mmm. tiba2 rasa x de hak utk rasa marah. so x leh marah la kn? ;)

afiq dzuan mohd azhar said...

aik.. nape title ko ngan ak lebey kurang jer ni!??

hana_aniz said...

ada jodoh kot panje. hahaha

Post a Comment

Popular Posts

Yang menarik