UPDATE

i'm not beautiful like you. i'm beautiful like me.
Ya Allah. If I am to fall in love, let me touch the heart of someone whose heart is attached to you.” Aameen

Search This Blog

Jan 21, 2011

paksa-paksa

Salam.

Aku tak pernah paksa sesiapa follow blog aku dan komen apa yg aku taip coz aku pun tak suka orang paksa-paksa aku. Kalau tak suka baca apa yg aku tulis, janganlah baca. Masing-masing tak sakit hati kan??

Aku menulis adalah utk diri aku sendiri. So, kalau nak komen tu, biarlah berhemah.

First time aku rasa bengang pada 'tukang komen'. Maaf kawan-kawan lain yg komen.. Aku tak tuju pada semua. Ada seorang individu ni, yg tiba-tiba buat aku rasa tak senang.

Jangan guna anynomous. Perkenalkan la diri. =)

Kalau tegur secara menyakitkan hati tapi guna gelaran anynomous, tak rasa diri kau tu pengecut ke??

Masing-masing ada hak sendiri. Aku rasa nak marah-marah, aku luah kat blog aku. Bukan blog orang lain. Kalau aku marah-marah, tapi mengamuk-ngamuk dekat orang lain, lagi teruk kan?? Lagipun, kalau aku rasa tak suka pada blog orang yg buat entri macam aku, aku takkan simbah minyak ke api. Itu hak dia. Tapi kenapa masih ada golongan yg macam tu??

Ini cara aku. Aku luah perasaan aku di blog. Rasa marah, suka, gembira, sedih.. Semua aku luahkan. Tapi kalau ada kawan-kawan aku (followers) yg tak suka, aku tak boleh kata apa. Terpulang. Nasihat aku, jangan baca kalau tak suka ok? Masing-masing boleh hidup gembira.


hmmm...


Kalau lepas ni berkurang followers blog aku, aku terima. Ini hak anda-anda semua. Pada sesiapa yg rajin mengikuti blog aku. Support aku even hanya silence reader je.. Aku sangat sangat menghargainya. Terima kasih banyak. =)

6 comments:

Hans asaktor said...

brtendang niza...
ur blog ur rule...
i folo u~~~~haha...

hana_aniz said...

hahaha. hans asaktor terbaik!!

i like u lah! ;)

cleo said...

uih...ad ke org cenggitu...? kewl ye niza =)

hana_aniz said...

adehhh.. ada jijah.

munifah said...

beser ar weh manusia...
ssh nk puaskn hti sume org..
ko jdk dri sndri sudah. hehe=)
ade org kate ko sempoi wei,hak2

hana_aniz said...

e-pah: sempoikah?? hakhak. sape yg ckp? haish. *blushing

Post a Comment

Popular Posts

Yang menarik