UPDATE

i'm not beautiful like you. i'm beautiful like me.
Ya Allah. If I am to fall in love, let me touch the heart of someone whose heart is attached to you.” Aameen

Search This Blog

Jul 9, 2011

jalan-jalan di area pantai timur.

Salam.

hehehe.. Seronok dapat jalan-jalan. Lagi-lagi pergi jalan-jalan dengan member-member yg sekepala. Puas!!

Hari ni puas dapat pergi KB mall. KB mall je pun. Ok lah tu kan? Bajet nak pergi Tumpat untuk shopping. Tapi tak jadi coz da agak lewat. So jalan-jalan kat KB mall sambil minum coolblog. Bila ingatkan coolblog ni, buat aku sakit hati je. Nape lah ipoh yg agak maju tu tak ada coolblog? huh.

Kitorang main boling. hohoho. Gembira gilerr!

Perjalanan hari ni banyak yg gembira. Thanks kepada BFF, Paan yg sudi bawa kami, puteri-puteri comel berbaju kurung. ngeh~

Satu je peristiwa tak best hari ni. Tahu kan pasal isu 'bersih'? Banyak sangatnyeeeee lah sekatan jalan raya. Kami kena tahan. Bongek giler!! Alasan kena tahan, penumpang belakang tak pakai seatbelt. Pe kes?? heee. Semua kenderaan kat situ pandang kitorang pelik. haih. Nasib badan betul. Nasib baik tak kena saman. Kena catit nama la tapinyeee. Macam sekolah asrama pulak. ceit!

Bab makan sepanjang hari aku ada kat kelantan ni, tersangatlah memuaskan. Terima kasih banyak-banyak kat mak Wani yg sudi masak makan malam yg menyelerakan. Aku dengan muka tak reti nak segan, angkat pinggan, pergi tambah nasi. hehehe. Sedap beno!!!

Tapi sayang, esok awal pagi terpaksa berangkat semula ke ipoh. Terbeli tiket awal. Mana taknya, konon plan nak pergi majlis kak Ira dengan Cheon je. Alih-alih.. haaa.. Rasa tak puas nak berjalan sekitar kelantan ni. Tawaran Warie ajak pergi rumah dia makan durian, terpaksa aku simpan di lubuk hati dalam-dalam. Pedih beb! erghh..



p/s: terasa macam entri membosankan even mood aku sekarang tengah gembira dan sedih juga.. Aku telah melukakan hati seseorang tanpa aku sedari..

3 comments:

Farhan Ismail said...

penat weh.,,, lenguh x abis lg ni,,haha

liyanafauzi said...

bestt kea g klateee. nnt singgoh la lagi. hehe. mu doh lukekan ati sapo niza oi ? hehe

NuRuL ADiBaH said...

best nye niza gi jalan2..
hehe..
niza2, aku ade tag ko kat sini. kalau free, tgk la yea. thanks. :)

http://nuruladibah90.blogspot.com/2011/07/aesya-zealous-2nd-giveaway.html

Post a Comment

Popular Posts

Yang menarik