UPDATE

i'm not beautiful like you. i'm beautiful like me.
Ya Allah. If I am to fall in love, let me touch the heart of someone whose heart is attached to you.” Aameen

Search This Blog

Jul 25, 2011

mestilah ingat. mana boleh lupa-lupa.

Salam.

Tak pernah dalam kamus hidup aku boleh senang-senang nak lupa kat orang. Lagi-lagi yg pernah ada namanya dalam hati aku. ecececehhh. *ayat nak kontroversi.

Tadi aku mesej dengan somebody. Tak payah aku nak beritahu siapa. shuh. shuh. Bagitau kang, semua nak bergosip. Payah pulak. Inikan kalau ada gambor berdua dengan siapa-siapa. Itu pun dah jadi isu. Bosanlahhh.

ok. Pasal mesej dengan somebody tu..

Lepas aku start mesej dia dan beberapa mesej lagi dihantar, then dia reply. I mean dia ada reply mesej yg sebelum-sebelum tu. Cuma mesej kali ni buat aku touching sikit.

"tak ingat kat kita pun"

what the?? Aku yg first start mesej dia, dia boleh kata macam tu?? Bukan setakat aku yg first start mesej, malah aku yg selalu mesej dia. haih. Penat la nak kena explain. Bukan takat penat. Segan pun ada. Jatuh sudah ego keperempuan aku sikit. hailoohhh..

haih.

Punyalah aku nak jaga hubungan aku dengan dia supaya selalu keep in touch.. Dia pulak boleh meraguinya??

I don't understand how I can care this much when you don't care at all.

http://www.emocutez.com









p/s: stop wondering. I'm still single.

8 comments:

ecah said...

stop wondering. im single too. :P

hana_aniz said...

hahaha. yolah tu.

Pejalan Kaki said...

haha..perlu ada ke p/s tu?spoil mood nk gelak je..hahaha

hana_aniz said...

nape spoil mood nk gelak plak??

Pejalan Kaki said...

sbb dy jadi ketawa...hahaha

cleo said...

sgt paham rasa tu ~

Farhan Ismail said...

bese lah tu org femes msti slalu kena gosip...haha...

pape pn... org yg msj ko tu mmg rindu ko..hehe~~

hana_aniz said...

pejalan kaki: bongek!! haha

cleo: sama la kita. =)

paan: x de makne nyee feymes. ko nii..
btol dia rindu aku?? hahahahha. hooo yeay!!

Post a Comment

Popular Posts

Yang menarik