UPDATE

i'm not beautiful like you. i'm beautiful like me.
Ya Allah. If I am to fall in love, let me touch the heart of someone whose heart is attached to you.” Aameen

Search This Blog

Jul 7, 2011

deuter bagpack!!

Salam.

hohohoho. Yes!!

Berjaya beli travel bagpack brand deuter. Futura 45L+10L. Impian menjadi kenyataan. ngeh~


'sejibik' cam aku punyer!
ni gambo google jek

Seronok betul! hehehe

Oh ya. InsyaAllah next week, hari isnin aku start kerja kat butik Ariani. Hasil ehsan interview yg tak serupa interview oleh tuan manager butik. Maaf ye tuan manager... Saya nerbes sangat!! Sampaikan nak speaking balik dengan tuan manager jadi macam terkedu. haih. hukhuk.

Macam mana kalau aku datang kerja first day tu, dia dah halau aku keluar? waaaa.. eh. Tak kot. Merepek je la Haniza ni!!

Ni semua cadangan si Yana kecik yg bersungguh-sungguh mengajak aku kerja kat situ. Aku pun tak kisah la kena kerja sampai malam raya. Asalkan duit masyokkk. Even sebenarnya mendapat tentangan sedikit daripada ayahanda tercinta atas alasannya kerja kat butik tu tak berbaloi. ish. ish. ish.

Moga pekerjaan ni aku usaha sungguh-sungguh agar hasilnya halal. ameennn.. InsyaAllah!

Jumaat ni nak pi Penang jap. Jumpa Jijah, then naik bus, travel ke Kelate pula jumpa Paan. Kemudian lagi, gerak sama-sama ke Ganu menghadiri majlis perkahwinan Kak Ira dan Cheon. hohoho..
Moga perjalanan pergi balik kami berjalan lancar. ameenn.. Peristiwa family masih terngiang-ngiang di ingatan..


adios. amigos. chow.



p/s: internet cam siput membuatkan aku update entri pun ciput-ciput jek. adehhh

5 comments:

bintunHjabdulaziz-nifa said...

nak tudung free satu. haha. ko kje ipoh ke wei? huhu

hana_aniz said...

hahaha. ko mintak kt manager butik tu la. yup. keje kt ipoh la. huhu. ko kt ne tu?

hidamo said...

CUN HEADER~~~ECECEEHHH

cleo said...

beg tu beli tuk travel rini ke..? semangat..huhu

moga perjalanan kita lancar - amin ~

p/s: besh x lagu kt blog org? suka plak bila dgr lagu tu, trus boh kt blog..hehe

bintunHjabdulaziz-nifa said...

haha aku kat semenyih wei. keje kat sni. aku dok umah abg aku.. dekat je an ngn bangi.. tau x?

Post a Comment

Popular Posts

Yang menarik