UPDATE

i'm not beautiful like you. i'm beautiful like me.
Ya Allah. If I am to fall in love, let me touch the heart of someone whose heart is attached to you.” Aameen

Search This Blog

Jun 1, 2011

srettt. srettt.

Salam.

Sekarang kedua-dua lubang hidung aku disumbat dengan tisu. pehhh. Nice giler kan??

Penat.
Tak larat.
Sengal-sengal badan.
Sakit kepala.
Gigi terasa longgar dan sakit.
Srettt sretttt.
Bersin berkali-kali.
Suara sengau.

Haa. Itu simptom yg terjadi kalau aku kena virus selsema.

Metabolisme badan aku terhadap penyakit lain seperti demam or what-so-ever lebih baik nak dibandingkan bila aku kena selsema. LEMAH weh.

Makan ubat? No. Aku lagi prefer minum air oren dan 100plus banyak-banyak. Dan of coz, get enough rest.

So, doakan aku cepat baik sebab once aku kena selsema, dekat seminggu baru nak baik. Nak training dengan gembira. Paling penting, time solat air hidung tak meleleh-leleh keluar. erghhhh.


p/s: Mek Ty pun kena selsema. hahaha. Kesiannye lah kami ni.

No comments:

Post a Comment

Popular Posts

Yang menarik