UPDATE

i'm not beautiful like you. i'm beautiful like me.
Ya Allah. If I am to fall in love, let me touch the heart of someone whose heart is attached to you.” Aameen

Search This Blog

Jun 14, 2011

please Haniza. be strong!

Salam.

Game silat masum tinggal beberapa hari je lagi. 21hb Jun dah start. Tak pasti seni yg bermain dulu or olahraga. adehh.. Tapi, biasanya silat seni dulu.

Penat.
Sakit.
Lenguh.
Sengal-sengal badan.

Bila nak dekat game ni, budak-budak silat seni la paling stress. Mana taknya, semua all out nak touch-up jurus dan set masa. Budak-budak silat olahraga, coach da tak buat hard sangat dah. Selalu cepat je training diorang habis. Penat sama penat. Tapi kalau bab training, aku rasa seni lagi penat. Entahlah.

pehhh.

Kalau tak kuat ni, memang aku balik rumah dah. Kalau tak fikirkan team-mates yg lain, memang aku malas nak pergi training.

But still, harapan untuk menang tu menaikkan semangat aku. Biarlah penat dan sakit waktu ni kalau keputusannya cemerlang. Betul tak?

haih. Kenapa semangat kesukanan aku yg tinggi ni tak sama dengan semangat belajar aku?

adehh..

Please Haniza. Be strong. Budak-budak silat seni, terutamanya team jurus wajib puteri, please be strong. Budak-budak silat olahraga juga. Berusahalah selagi masih ada peluang ni.

InsyaAllah.

huhuhu.

Come on Haniza!!




p/s: bajet nak tulis dua perkatan je untuk entri ni - 'be strong'. Alih-alih.. haaa.. hambik ko! Panjang terus aku taip.

3 comments:

Farhan Ismail said...

gudluck JW putri... all the bez...

masshie mastura said...

wahh haniza still active lg eh ;)

hana_aniz said...

paan: huhu. weh doakan!

masshie: yup2. still aktif lg. ;)

Post a Comment

Popular Posts

Yang menarik