UPDATE

i'm not beautiful like you. i'm beautiful like me.
Ya Allah. If I am to fall in love, let me touch the heart of someone whose heart is attached to you.” Aameen

Search This Blog

Jun 24, 2011

emotional.

Salam

Being emotional is a strongest part of me.

eh? Betul ke ayat english tu? Macam tak betul je.. emmm. Korang paham kan? Good. Good.

Selesai dah game masum aku. Regu puteri. Alhamdulillah. Cuba dah main yg baik. Tapi masih belum terbaik.

Kami dapat gangsa je. Akur dengan kekalahan pada kemenangan team upsi dan uitm.

Masa dengar markah tadi, dada aku dup dap dup dap. Aku da memang agak dah keputusan nya akan jadi macam tu. Tapi masih tak boleh nak terima dengan baik bila diumumkan keputusan.

Emo sangat sangat sangat lah aku time tu. Pehhh. Menyirap pun ada. Rasa nak marah je. Tapi, aku tak tahu nak marah kat siapa. Surely, bukan dekat team aku la. Kami dah lakukan apa yg termampu dan aku berbangga dengan mereka. Thanks a lot Tiqah dan Nadrah!!

Aku marah pada markah yg diberi juri. haaa. Sangat marah!! Aku malas nak ulas yg tu. Cuba untuk lupakan coz lagi di ingat dan di fikir, aku akan lagi sakit hati. So, I just have to let go je la. emm. *haniza dah kalah, banyak beno alasan dia. heee

Let go. Bersyukurlah. Kena usaha sangat banyak-banyak lepas ni. Tak mahu dah pingat perak or gangsa. Mesti mahu emas!! *erkk. sempat lagi ke??

Sempat. Sempat untuk team-mates yg akan berjuang esok. InsyaAllah. Semoga kemenangan milik korang. Semangat dan doa aku sentiasa ada untuk korang! Best of luck!


Tiqah, Nadrah dan aku.
Comel tak kitorang? hehehe


p/s: sebab dah kena tegur dengan tuan punya gambar, thanks to Fitriah yg tolong snap pic ni. nice!! ;)

5 comments:

Pejalan Kaki said...

Taming Sari nt..kita buat yg lebih baik...=)

hana_aniz said...

insyaAllah. aku nak tebus balik!!

Nurul said...

tebus kembali..yeahh..!!!

Farhan Ismail said...

team wajib puteri kia smua cun2 kot nak bnding ngn u laen..haha...

pape pn korang bleh buat..janji kena disiplin,jgn manjakan diri, n be profesional with each other..sbb kita maen by team oke :)..
sedeh nk tingglkn silat ukm... pape pn gudluck korg..

P/s:smpaikan ni kt tikah n nad skali..

hana_aniz said...

hahaha. yaaa. itu dia. thanks puji kitorang cun.

em. tula. kitorang manja kn? gedik plak. heee..

aku pun sedih teringat ko n dak2 tahun 3 yg lain nk tinggalkn ukm da. :(

Post a Comment

Popular Posts

Yang menarik