UPDATE

i'm not beautiful like you. i'm beautiful like me.
Ya Allah. If I am to fall in love, let me touch the heart of someone whose heart is attached to you.” Aameen

Search This Blog

Jun 6, 2011

boyfriend anis mana??

Salam.

Disuatu petang, dihadapan blok K16F Kolej Rahim Kajai, UKM Bangi..

"tu kawan Anis pergi pasar malam." mak menunjuk ke arah member aku.

Aku kalih pandangan ke arah yg mak tunjuk.

"oh. Dia pergi dengan boyfriend dia." jawab aku

"boyfriend Anis mana??" tanya mak

pehh. Sentap kejap. Adik dengan sepupu aku dah gelak-gelak. Bongek betoolll.

"Anis tak ada boyfriend. Belum nak ada lagi." ayat tenang, cool dan selamba aku jawab mak.

Dalam kepala aku dah terbayang satu-satu mamat hensem korea. erkkk.

Sorry lah mak. Anis single but not available lagi. haih.

Siapa nak jadi boyfriend aku?? Sila angkat tangan!

duhh! Tak ada maknanya! pffftt!

I wanna live my life to the fullest dulu. Then barulah fikir mende remeh-temeh tu. Hidup ini sekali. So, silalah luaskan pemandangan anda. Berseorangan lebih gembira dan bahagia coz I got my family and friends that I value most.

Itulah jawapan yg terbaik boleh aku bagi sekarang.

ececehh.. Macam artis! hakhak

So, please. Jangan tanya lagi kat aku pasal boyfriend. Aku rasa menyampah pula. Penting sangat ke boyfriend??


Kalau tanya pasal suami boleh?

*wink~ wink~


Ngee~~

5 comments:

Mohd Herie Dahlan said...

hahaha... :)

setuju dengan Haniza... tak perlu pun
... yang penting kita ada family dan rakan-rakan yang kite sayang...

:)

sorang2 senang... tak perlu bersusah payah nak jaga2 hati ke ape ke... pastu kan ke lagi best kalau kite buat macam2 aktiviti dengan kengkawan dan family??

:)

Haniza! all the best!

^^

Siti Nurulhidayati Husna said...

Hahahaha! Aku pun suka DONGWOON~

hana_aniz said...

herie: kita sangat sangat sokong kamu!! family and friends, mereka yg terbaik. ;) all the best juga herie!

dayat: hehe. aku bukan takat suka. giler dah weh. hahaha!

Nurul Ain said...

anis minat dongwoon saya minat hyunseung beast!.XD.Hahaha. Kalau mak tanye psl bnde ni tersentap jugak tibe2.:)

hana_aniz said...

hikhik. ;)

Post a Comment

Popular Posts

Yang menarik