UPDATE

i'm not beautiful like you. i'm beautiful like me.
Ya Allah. If I am to fall in love, let me touch the heart of someone whose heart is attached to you.” Aameen

Search This Blog

Oct 29, 2010

give up dengan exam fisiologi haiwan

Salam.

Huu..
Study pun susah nak jawab exam.
Tak study lagi susah nak jawab exam.
Tapi jawab exam tadi serupa cam tak study.
Erghhhhhh..
Stress!!

Konon nak target A untuk subjek ni.
The whole week aku menghambakan diri untuk study fisio je. ada sedikit penipuan di situ. so, jangan percaya sangat.
Tapi.. Harapan tinggal harapan. ='(
Huuu..

Tak mengapa.
Still belum keluar result, masih ada harapan kan??
Pray hard Haniza!
InsyaAllah..
Positf postif positif!

Tapi terasa down pula untuk subjek gene expression dan biometri..
Ya Allah..
='(

*sigh.
I have to be strong for my own self.
Takkan nak harap orang lain kan?

Kalau nak jadi pemimpin, tak nak jadi pun tetap kena jadi juga.. Pemimpin pada diri sendiri.
Prinsip pertama, tidak mudah give up!!
Yeah!! (sambil buat gaya dgn mimik-mimik muka sekali.)

So, guys... Jom kita berusaha memajukan diri!
Demi bangsa, agama dan negara.
(semangat patriotisme lebih la pulak.. bayangkan aku pakai baju askar sambil pegang m-16. bergaya!!)
Pffft! Terlebih sudah.. hahaha


ALL THE BEST TO YOU GUYS!!


Jasmine, Snow White, Mulan, Cindarella, Aurora, Pocahontas, Belle dan Ariel!
7 orang idol Fairy Tale aku masa kecik sampai la sekarang. Oppss! Ngee~
Apa kaitan dengan entri ni? hahaha! Tak ada kaitan pun. Saja je.

2 comments:

cleo (クレオ) said...

chaiyok niza!!

hehe..i like sgt2 gmbo tu..sgt suka sama mereka2...seems like diorg dress up as watak antagonis lam stiap movie diorg kn?comel..hehe

hana_aniz said...

hahaha.. yup2. watak2 antagonis. sgt comel kot mereka ni!

Post a Comment

Popular Posts

Yang menarik