UPDATE

i'm not beautiful like you. i'm beautiful like me.
Ya Allah. If I am to fall in love, let me touch the heart of someone whose heart is attached to you.” Aameen

Search This Blog

Oct 6, 2010

Bengang

Salam.

Sebelum tu, perhatian kepada geng pencak silat UKM, sila baca luahan kak Ira di blog nye. [klik sini].

Memang sangat harsh apa yg kak Ira cakap tu. ............... Tapi, abaikan. Fokus pada apa yg nak disampaikan. Pointnye clear dan sangat precise. Ambil iktibar.

Bengang. Memang bengang. Bengang sebab apa? Macam-macam.
Bengang pada diri sendiri dan sesiapa yg membuat diri ini berasa bengang.

Maaf.

5 comments:

ShaHiRah HayAti said...

niza ~ maaf la mmg semlm tu akak emo sesangat..kalo akak ada t'salah ckp or tulis akak mohon maaf yek...sbb akak x nmpk ape yg di gerakkn dlm kelab sekarang ni... t'tanya gak kan..sbb tu smlm akak luahkan jek kat blog...blog juga jd mangsanye..hehehe

by d way..mau kasik duit kamu...rm 33 lg...akak ada duit agak besau..kalo kamu leh bagi baki senang skit keja akak..ehehehhe

masshie mastura said...

niza, xmo tensyen2 :)

Ezuan Saad Ali Hussein said...

:)

Hans asaktor said...

x pe lepas ni kita teruskan open ukm dgn penuh komitmen... jadikan comment membina kak ira tu sebagai panduan kita dikala lagho...
sama2 kita berpesan sesama kita lepas nih...
=) thank u bebanyak to kak ira...

hana_aniz said...

kak ira: kak ira x salah. betul apa yg kak ira ckp. huhu... tensen giler r smlm bila fikirkn komitmen yg x seberapa dr ahli2 yg lain. huuu..
thanks to kak ira. apa yg ada yg ckp tu btol. sgt clear point nye. no doubt. no object.

masshie: huhu...

awan: =(

paan: yup. skang ni aku nk fokus pd siapa je yg bg komitmen. kalo x nk wat, kita usahakan dgn baik. selesaikan apa yg telah kita mulakan.

Post a Comment

Popular Posts

Yang menarik