UPDATE

i'm not beautiful like you. i'm beautiful like me.
Ya Allah. If I am to fall in love, let me touch the heart of someone whose heart is attached to you.” Aameen

Search This Blog

Mar 23, 2011

A passion of cupcakes!

Salam.

Nyummyy... Lazatnya!!

Aku seorang yang gila cupcakes! Harap maklum. Bagilah berapa banyak pun, belum tentu aku puas. huu~~ Takkan jemu la wa cakap lu! Tak caye, tanya cik yanami!

Aku nak belajar buat cupcakes coklat moist nih. huhu.. Resipi? Berlambak kat internet. Nak tanya pakar-pakar buat kek or cuppies, mesti takkan dapat punya. Yelah, resipi keluarga. Tak apa. Tak apa.

Huuu.. InsyaAllah.. Cuti panjang ni, aku akan belajar buat kek dan cupcakes coklat! Boleh makan bersama family tercinta. Huuu... Buat aku kempunan je ni. Dah lama sangat bertangguh-tangguh buat nya. Bila bantu kak Linda buat cupcakes dan tengok Syeeda buat cupcakes untuk kawan-kawan dia, keinginan untuk aku nak buat sendiri semakin membuak-buak.

Kalau nak beli or tempah cupcakes coklat, mahal wooo~~ Tak termampu aku nak beli semata-mata beberapa biji cuppies yang berharga mencecah puluhan ringgit. *ini cupcakes yg sangat sedap. tu sebab mahal. Serius mahal. Kalau ada event tu, berbaloi la kot. Macam wedding ke, birthday ke.. Tapi, kalau semata-mata nak puaskan perut sendiri, alahai.. Kempunan sentiasa la aku.

wuu~

Cupcakes! Cupcakes! Cupcakes!!


coklat yg meleleh tu sama je cam air liur aku yg meleleh nakkan cuppy tu!


oh my! oh my!


choc ganache.. full of chocolates!! waaa. sedapnya!


perut aku memang sumpah dah start menggedik!


nak nak nak!!!!!!


Ya Allah... sedapnya!!

p/s: sengaja aku buat korang terliur sekali. lalalala~~~

No comments:

Post a Comment

Popular Posts

Yang menarik