UPDATE

i'm not beautiful like you. i'm beautiful like me.
Ya Allah. If I am to fall in love, let me touch the heart of someone whose heart is attached to you.” Aameen

Search This Blog

Apr 16, 2010

Aku di TAG!

Ok.. Aku di tag oleh Cik Siha

1. 5 org yg hidup kat dunia ni yg korang tak boleh lupe?


  • Family yg tercinta!! of coz..
  • my best buddy.. damo.. insya-Allah.. susah senang kita bersama.
  • The extremez girlz!! ngee~ so so rindu dgn korang.
  • Kawan-kawan baik di tadika, skolah rendah, skolah menengah, matriks n di UKM ni.. muaahh!! xoxo
  • A guy pertama yg aku suka. hihi.. (x de feeling da pn. juz ingat je.)

2. 5 benda yg korang sayang nak buang??

  • boyfriend: Mr. lappy saya! oh no!!
  • girlfriend: MP3 sony kaler oren yg menjadi kesayangan ku!!
  • Kasut2 sukan NIKE yg abah beli! huu..
  • Koleksi komik-komik dan novel-novel yg setia menemani kebosanan aku.
  • Jam tangan oren saya!

3. TIGA benda yg korang impikan akan jadi kenyataan satu hari nanti ?

  • Home sweet home! cukup muat untuk family aku yg ramai termasuklah my own future family. hehe.. (agak2 bila la ye? hmmm..)
  • Ada superbike! Broom. broom.. riding with my future h_ _ _y. lalala~
  • Rumah kebajikan anak-anak kurang upaya @ anak-anak yatim.. banyak preparation kena wat nih!

4. based on question 3,,why??

  • Aset untuk generasi Nurhaniza pada masa akan datang. =)
  • Memang dah lama sangat idam kan superbike. Dari kecik lagi.
  • Don't ask why. Terasa itu menjadi salah satu tanggungjawab. huhu.. mampukah aku ya Allah.. insya-Allah..

5. tyme bukak lappy website pe yg selalu korunk buka dulu??

  • First: Facebook
  • Second: Blog 'Cassiopeia' (my own blog la..)

6. 5 org yg korang nak tagged.

4 comments:

Siti Nurnasihah said...

hatimu cukup mulia..moga kamoo dpt bina rumah ank2 yatim tu! nak sumbangan, mintak! insyaALLAH ak bg kaloo mampu!..:)

Haitiq said...

Mr lppy, fb n blog ko 2 mne leh d tgglkn..btoi x..hihihihi...
ku pown syg kt ko..niza y comel... :P

hidamo said...

love you

Hana_aniz said...

siha: teirma kasih2.. huhu..

tiqah: hehehe.. tersangat la btol nye kot!! ko pn comel gk! =)

damo: love u too.

Post a Comment

Popular Posts

Yang menarik