UPDATE

i'm not beautiful like you. i'm beautiful like me.
Ya Allah. If I am to fall in love, let me touch the heart of someone whose heart is attached to you.” Aameen

Search This Blog

Apr 5, 2010

Yeah!

Life is so fascinating. Isn't it?

Still. My life can be so fascinating eventhough things that I dream, hope and wish can't be happened. Lalala~

Give up already. Moga yang terbaik milik dia.. Aminn..

Ok. Haniza masih lagi meneruskan hidupnya yang ceria. Lalala~ =)
Yang hilang pastikan berganti, yang patah pastikan tumbuh kembali. Insya-Allah..
Moga hari-hari aku menjadi lebih baik daripada hari-hari yang sebelumnya. Aminn.. Moga-moga..


Doa aku, mohon aku tak berputus asa daripada mengharap redha-MU ya ALLAH.. Mohonku lagi, moga segala tindak tanduk ku mendapat keredhaanMU ya ALLAH. Sesungguhnya cinta ILLAHI yang kekal abadi. Cinta insani hanya satu singgahan dalam keindahan dunia semata. (fuhh,, aku ke yang cakap macam ni?) Cayalah!

Haniza tetap Haniza.
Suka bercakap.
Suka ketawa.
Suka makan.
Suka apa lagi?
Banyak! Hohoho..







p/s: Mmm.. Kalau tiap kali berduka, silalah positif diri. Dan ingat, ALLAH tu sentiasa ada. Luahkan perasaan padaNYA. Macam tu la setiap kali aku buat kalau aku rasa sedih+kecewa+marah+gembira+rindu yang teramat sangat. As a result nanti, pasti kita akan muhasabah diri balik. Automatik. No doubt.


6 comments:

DeE YaNa said...

haniza!!chaiyok22..jgn giveup sgt..kalo psl org yg ko cite mase kt pusan 2..agknye kite same la..xde jodoh...huhuhu

Hana_aniz said...

yeke? pe jadik dee??

cleo (クレオ) said...

chaiyok chaiyok niza, chaiyok chaiyok niza...!!

that's a good spirit, never lose hope in Him... =)

Ezuan Saad Ali Hussein said...

suka bercakap..
suka ketawa..
seuka makan...
(*meh aku tambah...suka b*rak!)

hehehe...
Relax niza..
Amik kata2 ni (*klu xnk amik pn xpe)
be the best, give the best, n u'll get the best, InsyaAllah..
teruskan berdoa, minta kt Allah...

Allah..lagi banyak kita minta..lg Dia suka,lg Dia syg,lg Dia bg..
Manusia?? makin kita minta..makin berat nk bagi....wallahualam ;)

*angelfromthedark~ said...

i loveeeeeeeeee you :)
yes, be +ve, be strong kerana Allah lebih tau ape terbaik untuk kita :)

Hana_aniz said...

time kasih sume!! bersama-samalah kita sentiasa memohon padaNYA. di situ letak ketenangan yg dcari. insya-Allah,,

Post a Comment

Popular Posts

Yang menarik