UPDATE

i'm not beautiful like you. i'm beautiful like me.
Ya Allah. If I am to fall in love, let me touch the heart of someone whose heart is attached to you.” Aameen

Search This Blog

Aug 9, 2011

dehidrasi.

Salam.

First time dalam seumur hidup aku mengalami dehidrasi.

Kalau kulit kering tu mungkin dah biasa.

Ini, bibir kering. Tak pernah-pernah lagi weh. Selama 20 tahun aku menjalani ibadah Ramadhan, Tahun ke-21 ni berlaku kelainan. Bibir aku kering.

Bukan takat kering. Dah sampai tahap mengelupas dan luka-luka. Tambah lagi, berdarah.

Pedih tak usah nak cakap lah kan?

Nak menganga untuk makan pun payah. Inikan lagi nak bagi senyuman menawan aku, laaaagilah!

Nak kata aku tak cukup minum air, ehhh.. Standard cam biasa lah aku minum. Mungkin sebab aku duduk dalam air-cond kot. Itu yg jadi macam ni.

Dan tak pernah-pernah nak pakai lip balm, aku dah belajar pakai ni. Tak selesanya, tak usah nak cerita lah. Dok fikir takut bibir jadi hitam sebab parut luka dan mengelupas tu, nak tak nak, kenalah oles kan bibir aku yg menawan ni dengan lip balm. *ecececeh.. menawan la sangat.

Tebal-tebal aku pakai. Nasib baik tak berwarna lip balm tu. Silap-silap kang jadi klon Angelina Jolie haaa. Ngeh~~
syeksyi!!

Apa salahnya ye tak? Seksi sikit kan? Bibir mungil gitu. *hoi haniza! bulan pose nih!!



hakhak!!




p/s: setelah seminggu tak update entri, ni aje yg kau omelkan Haniza?


1 comment:

cleo said...

eeyy....ne leh jd klon angelina jolie...she's d most gorjes..huhu

Post a Comment

Popular Posts

Yang menarik