UPDATE

i'm not beautiful like you. i'm beautiful like me.
Ya Allah. If I am to fall in love, let me touch the heart of someone whose heart is attached to you.” Aameen

Search This Blog

Aug 18, 2011

sekian lama..

Salam.

Hari ni 18/8/2011. Last update entri, 11/8/2011. Oh. Baru 8 hari.

Kenapa rasa macam dah lama giler aku tak update eh?? http://www.emocutez.com

Well, I buzy.. ececehh.. Tak ada lah buzy mana. Tapi payah nak online. Kerja kan skang.. Dapat pulak bos aku tak kasi guna laptop time bekerja. huh. Bila nak online time malam, tak dapat. Sebab apa? Penat dah. Tak pun, tiba-tiba jaring UKM tergedik buat hal.

Serabutnyaa!! http://www.emocutez.com

Banyak sangat kerja tergendala. Dan sekarang aku dah jadi orang munafik. Astagfirullah.. Janji yg dimungkiri..

Janji apa??

Janji nak jawab email dari pihak luar minggu lepas. Tapi dah 2 minggu tak reply kat diorang lagi. Nak reply malam ni, bahan tak cukup plak. Adehhh. Rasa sangat bersalah sekarang!! Kepada yg berkenaan, silalah bagi kerjasama pada aku untuk menyelesaikan tugas ini. Banyak sangat nih dah tergendala. http://www.emocutez.com

See? Entri aku dah terpesong sangat jauh nih. adehhh.. Aku nak update pasal benda lain. Alih-alih update pasal ketidak-puas-hatian aku je. Sori lah korang. Entri kali ni tak best.

pfft!

ok. Nak basuh baju dan tidur. Tekad, segala perkara yg tergendala tu, perlu diselesaikan esok! By hook or by crook!!


No comments:

Post a Comment

Popular Posts

Yang menarik