UPDATE

i'm not beautiful like you. i'm beautiful like me.
Ya Allah. If I am to fall in love, let me touch the heart of someone whose heart is attached to you.” Aameen

Search This Blog

Feb 14, 2011

UKM-Jaring asyik troubleshoot.

Salam.

Adehh. Geram. Rasa macam 'patah kaki' bila tak ada internet ni.


 

Nape tiba-tiba buat hal plak? Kat kolej tak dapat, kat PTSL aku pergi pun tak dapat. Terbantut segala perkara yg aku nak buat. Bajet dah semangat nak download soalan exam yg lepas-lepas. Konon semangat nak study. Tapi, nak menunggu dapat masuk ke web nye pun.. pehhh!! Semput-semput! Aku yg tunggu ni lagi tersemput-semput. Haih.


 

Nak update blog pun payah. Aku pakai Microsoft word je ni. Wuu~~


 

Oh Tuhan. Kurniakanlah aku kesabaran.


 

1 comment:

Qisya said...

mcm tah pape kn niza. huuuu

Post a Comment

Popular Posts

Yang menarik