UPDATE

i'm not beautiful like you. i'm beautiful like me.
Ya Allah. If I am to fall in love, let me touch the heart of someone whose heart is attached to you.” Aameen

Search This Blog

Feb 9, 2011

excited state.

Salam.

Pernah berada dalam keadaan excited state? hahaha..

Tapi excited state ni hanya untuk orang yg selalu ada one-sided crush je. lalala~

Hari ini, time lab TDR, aku, Lilix dan cik Diba duduk bersembang sambil menunggu result lab. Semuanya mengenai isu excited state.

Ateee... Kalau perempuan bercerita.. Syok! hahaha.

Rasa puas dan sangat seronok bila kita berborak dengan orang yg mempunyai pandangan dan perasaan yg sama even Lilix agak lain sikit. Tapi.. dia pun sama je sebenarnya. ngaa~~

Berada dalam keadaan excited state, memang sangat mengkhayalkan. MySpace Ok. Perkataan 'mengkhayalkan' tu memang tak boleh blah.

Yelah, time excited state tu.. Semuanya nampak indah. Even hanya kita seorang je rasa macam tu. Excited state ni boleh makan masa bertahun-tahun dan mungkin pada sesetengah orang, beberapa hari je pun boleh. Tapi, apa yg pasti, excited state sangat menceriakan kehidupan. MySpace

Pedih. Pedih bila excited state jatuh.. boom!! Hancur dah. Pehhh. Sakit hati, Tuhan je yg tahu. Sampai satu tahap tu, hati rasa penat. Bak kata Cik Diba, eh Lilix eh.. Antara deme yg cakap aku tak ingat.

"Hati aku dah penat, bukan excited state lagi."

Huu~~

Serius. Itu perasaan yg kami bertiga rasa. Dan aku yakin, ramai lagi rasa macam tu. MySpace

Aku sangat menghargai excited state ni. Sampai saat ini, aku tak serik untuk berada di excited state lagi. Bukan senang nak dapat excited state tu. Calang-calang je. Yg cik Diba dan Lilix awal-awal lagi dah stop. haha. 

Entah. Bila aku nak stop? mmm.. Tunggu aku betul-betul dah confirm nak stop. Alaa.. Sekarang ni pun dah ke arah stop. waaaaa..

No more terhegeh-hegeh. huhu


bila excited state di'tarik'.. ='(

3 comments:

cleo said...

benar itu...hoho

stop? me? ntoh... dia stop sniri je.. kadang2 ad, kadang tak, so nk ckp stop pn xleh kn? ke tak dikira? eh eh? ntoh..haha

NuRuL ADiBaH said...

nak like bnyk kali, bleh?
haha...

hana_aniz said...

cleo: hukhuk. tu la. terms yg terbaik aku sekarang, tak serik. da tau cm ne rasanya, still nk juga. haih.

cik diba: hikhik. boleh2. tp x de icon like. ;(

Post a Comment

Popular Posts

Yang menarik