UPDATE

i'm not beautiful like you. i'm beautiful like me.
Ya Allah. If I am to fall in love, let me touch the heart of someone whose heart is attached to you.” Aameen

Search This Blog

Mar 12, 2012

game faveret time sekolah dulu-dulu.

Salam.

Hakhak..

Ingat lagi tak game-game ni??




Game tatabahasa. Siapa dapat markah tinggi, dia menang. hahaha





Game picit-picit ni. Selalu je rasa tak puas hati main ni. Dapat masuk satu, keluar pulak satu. Stress stress! Tapi still main even sakit hati. ngeh~





Lawan pemadam. Dulu habis duit beli pemadam murah-murah cam ni, semata nak buat main.
Ada yg siap buat koleksi tu. Macam-macam gambar ada. Aku simpan yg ada gambar sailormoon. Last-last, cikgu rampas hape pun tak dapat. hahahahaha






Oh. Yg ni faveret budak-budak perempuan. Dulu banyak aku beli dan simpan. Tak dapat barbie doll, dapat anak patung kertas pun jadilah. Siap boleh matching kan fesyen yg lawa-lawa lagi tu.





Entah hape nama game ni pun aku tak tahu. Tapi time sekolah, cukup suka main ni. Kalau dapat stick kaler hitam, memang bonus ah kan. Markah tinggi!






Oh. Yg ni faveret game budak-budak lelaki. Habis buku sekolah kena koyak dok lipat-lipat banyak. Hahaha. Budak perempuan ada jugak yg join.






Game yg sambung titik-titik tu. hahaha. Aku suka main dengan member aku time cikgu mengajar kat depan. Tapi, jarang-jarang sekali aku dapat menang. huh!





Banyak lagi game-game yg menarik time sekolah dulu. Rindu..


Aku pelik kenapa budak-budak sekarang dah kurang main. haih.. Dunia dah semakin canggih. Mana yg lama, semakin dilupakan.. :(

Tak kira! Akan aku ajar bakal anak-anak aku nanti dengan benda alah tu semua. Kenangan weh. Kenangan! hahaha




p/s: credit to google untuk semua gambo yg di upload.


3 comments:

GataKiriBa said...

haha...

hana_aniz said...

gatakiriba: ngee~~ :)

K2r~90 said...

windu nak main balik
huuuuuuuu


-maisarah-

Post a Comment

Popular Posts

Yang menarik