UPDATE

i'm not beautiful like you. i'm beautiful like me.
Ya Allah. If I am to fall in love, let me touch the heart of someone whose heart is attached to you.” Aameen

Search This Blog

Mar 25, 2012

!!!!

Salam.

Sorry ah. Lama giler tak update blog, tup-tup buat tajuk entri cam entah hape-hape. erghh..

Saat ni, apa yg aku nak cakap adalah

"bosan giler hidup!"

jangan terasa ok. Ayat tu aku tuju kat diri aku yg dilanda kebosanan yg teramat walaupun sebenarnya banyak lagi kerja yg melambak harus di buat. *dalam kepala skang, fikir 'tesis oh tesis!!

Tiba-tiba rasa rindu kat geng senior silat.. Paan.. Piee.. Kak Nani.. Amin.. Kak Azie.. Kak Emi.. hukhuk..

Saat malam-malam macam ni, lagi-lagi kalau mana-mana kolej ada buat event, mesej je diorang ajak lepak sekali, confirm on. Tapi sekarang dah tak ada geng yg itu. Semuanya buzy. Aku? Buat-buat tak buzy. bongekk!!

dah! Tak mahu cakap pasal tuu.


oh ya.

Hari ni aku dapat pengalaman buat persembahan@demo silat kat kenduri kahwin. Thanks a lot pada cik Yah sebab bagi peluang pada aku walaupun niat awal tu tak berapa nak ikhlas sebab rasa terpaksa. hukhuk.. Sorry sorry.

Tap berakhir dengan rasa excited bila masa buat persembahan tu, diri ini menjadi artis beberapa ketika. hahaha!

Kelipan cahaya lensa kamera sana sini. Sambil terdengar sok-sek orang yg memuji. Keyakinan jadi 100%!

hehehe.


ok lah.

Peristiwa ke-3 yg best berlaku untuk minggu ni ialah pemilihan kebangsaan selangor (pencak silat). Me having a good time with family pencak! woohooo~~!

Sambil tu dapat kenalan baru dari geng-geng daerah Klang. Diorang semua sangat friendly dan nice. dan err.. hensem-hensem jugak. *whispering. oppsie!! duhh. Aku sekadar cuci mata je. Semua bawah umur kot. hailaaa.. kecewa. *demmm!

Apa-apa pun setinggi-tinggi tahniah pada ganda putera, kak Jun dan semua team-mate yg berjaya bawak balik pingat. Giler ahhh. Hebat sehh!!

Paling excited sekali bila tahu ganda putera dapat emas. Mana taknya, agak sengit kot. Team yg main untuk kategori tu, semua hebat-hebat. Tapi yg pasti, team ganda putera UKM lagi hebat!! Aku berbangga juga dengan team regu baik putera dan puteri. Usaha membuahkan kejayaan. Alhamdulillah!

Sangat rindu nak main regu.. *sebak dan sayu..

Geng olahraga, memang sangat style!! Sanggup aku berhabis suara untuk sorak diorang. Seronok. Excited je tengok diorang fight. wuuhuu~~! tapi part paling benci, bila game jadi bias. huhh!!


The best moment ever with family pencak, time kitorang bercuti di Cameron Highlands! weee witt~~!




tiga dara retro pingitan. eceh eceh.


mereka yg happening dan sporting. :)


hehehe. stylo kn??


family pencak yg sangat-sangat disayangi.
huhu..

2 comments:

pena merah said...

hoho..nama sy ade kat situ..
^_^

K2r~90 said...

wuaa aktip sungguh der.. -mai-

Post a Comment

Popular Posts

Yang menarik