UPDATE

i'm not beautiful like you. i'm beautiful like me.
Ya Allah. If I am to fall in love, let me touch the heart of someone whose heart is attached to you.” Aameen

Search This Blog

Sep 20, 2011

semuanya konon. adededehhh

Salam.

2 entries sekaligus. ngaa~

Bila diteliti-teliti semula, banyak entri dalam blog aku pasal perasaan aku je kan? Naaa.. Bosan kan? Tak apalah weh. Ini je cara nak lepas perasaan. Nak cari seseorang, payah pulak. Tak boleh. Segan. *konon dalam blog tak segan ke? berpuluh orang yg baca ni kakak oiiii

Sorry lah sesiapa yg rasa cam bosan dengan blog aku ni. Feel free untuk tidak membaca blog aku. Tiada sebarang paksaan untuk suka dengan apa yg aku taip. http://www.emocutez.com

Apa yg aku cerita dalam blog ni, tak sepenuhnya aku luahkan. Kira cam hanya takat surface je lah. Tersurat cenggitu... Tersiratnya, aku pendam erat-erat dalam hati. Biar berbuku-buku sampai bernovel-novel jadinya. *ini percakapan manusia yg konon sedang moody. gloomy je kejenye.  http://www.emocutez.com

Sebab aku fikir balik, disaat aku konon memerlukan seseorang untuk diluah perasaan ni, aku buat-buat lupa akan kehadiran DIA yg sentiasa berada di sisi aku baik susah, mahupun senang. Allahu Akbar!!

hahahaha.

Now aku gelak sorang-sorang. Macam biol je aku rasa. Time moody cenggini, selalu ayat entri tacing-tacing. Esok-esok, bila dah gembira, pehhhh. Ayat berbunga-bunga!! *bongek ke Haniza??

ok. ok.

Sudah. Lagi banyak yg aku taip, lagi banyak yg aku merapu, dan lagi banyak perkara yg tak sepatut aku taip, aku taip. heeeee  http://www.emocutez.com

ok. Fullstop.



*mumet endas   http://www.emocutez.com

1 comment:

Dek Wan said...

Ala tak kisa la pasal ape pon ko tulis, sume orang ada hak untuk memilih.....

Post a Comment

Popular Posts

Yang menarik