UPDATE

i'm not beautiful like you. i'm beautiful like me.
Ya Allah. If I am to fall in love, let me touch the heart of someone whose heart is attached to you.” Aameen

Search This Blog

Sep 20, 2011

entah apa perasaan yg aku rasa sekarang.

Salam.

Lamer beno aku tak mengupdate eh? huhu.. Maap ler. http://www.emocutez.com

Biasalah blogger. Ada mood pasang surut nya.. Tapi bila moody moody cenggini, laju jek menaip entri. haish. pe daaaa.

Aku moody sekarang. Banyak beno mende aku fikir. Ada 2 perkara yg paling merunsingkan aku sekarang. Aku bagitahu satu jek. Lagi 1, maapp. Aku tak dapek nak cengito. hukhuk.. *konon nak berloghat n.sembilan. tapi cam tak jadik je kan?    http://www.emocutez.com

emm..

emm..

Maap lagi sekali. Tiba-tiba.. Aku rasa aku tak dapat nak cerita... Serius. Tak tahu apa yg aku rasa sekarang... emm.. Tapi apa yg aku nak maklumkan, perasaan yg aku rasa sekarang, bukanlah satu perasaan yg positif... Negatif pun tak jugak... http://www.emocutez.com


Btw, tahniah untuk team regu putera UKM yg join team Malaysia dan dapat pingat emas tu. Tahniah! http://www.emocutez.com




Allahu Akbar!! :(

No comments:

Post a Comment

Popular Posts

Yang menarik