UPDATE

i'm not beautiful like you. i'm beautiful like me.
Ya Allah. If I am to fall in love, let me touch the heart of someone whose heart is attached to you.” Aameen

Search This Blog

Sep 27, 2011

malam yg sejuk.

Salam.

Apa khabar kawan-kawan semua? Harap semua sihat-sihat belaka. Peaceee yo! hikhik.

Alhamdulillah. Baru je balik training. errr... Tak adalah baru balik sangat. Habis training pukul 10 lebih tadi. Lepas tu singgah mapley macam biasa. ngeh~

Hari ini sesi training sangat gembira. Sebab apa? Sebab ramai yg turun training. Alhamdulillah. Moga kekal dan bertambah ahli-ahlinya.

Apa nak cerita kali ni ek??

Banyak cerita best. Tapi kebelakangan ni, aku banyak pendamkan buat perkasam. So, dah tak reti nak kongsi dalam blog dah. huhuhu... I am sorry. http://www.emocutez.com

Haa!! I've bought a new phone!! hehehe.. http://www.emocutez.com

Keputusan aku nak beli phone baru ni, banyak sangat tentangannya. Bukan diorang menentang beli phone baru, tapi diorang tentang aku jangan jenis phone yg macam tu. Sedih... Tapi hati dah berkenan walaupun aku tahu risiko yg akan aku alami.

Ingat tak pasal entri yg aku ada membebel pasal saving dan phone?? klik [sini] kalau nak baca. Aku tak beli phone jenis tu. Smart memang smart. Best pun memang best yendo tuh. Tapi bila fikir-fikir balik, yendo tu touchscreen. Susah aku nak taip mesej laju-laju. *fine. alasan je sebenarnya tuh.

Aku tak beli yendo pun. Bukan sebab mahal. Lagipun harga phone yg aku beli ni, sama je dengan harga yendo. Tapi entah, terkenan kat yg lain pulak.

Tadaaaa!!!

Sony Ericsson W20 - Zylo 

Original set. Distributor: Midland. Ngee~~~

Hati sangat berkenan pada SE W8 sebenarnya.. Tapi mahal sangat! Tak ada bajet untuk itu. Lagipun, aku fikir buat apa perhabis duit banyak semata-mata nak beli hanset?? Aku bukan nak bergaya dengan phone yg canggih. Cukup sekadar boleh sms dan buat panggilan. Dapat Zylo ni pun, aku bersyukur. Ada rezeki lebih untuk aku beli Zylo ni. Alhamdulillah. http://www.emocutez.com

Pada siapa yg nak check kalau phone korang tu original ke tidak, boleh rujuk link ini.

ok lah. Berhenti sini dahulu. Nak salin nota jap.

Take care guys!! http://www.emocutez.com

No comments:

Post a Comment

Popular Posts

Yang menarik