UPDATE

i'm not beautiful like you. i'm beautiful like me.
Ya Allah. If I am to fall in love, let me touch the heart of someone whose heart is attached to you.” Aameen

Search This Blog

Sep 22, 2011

blog oh blog.

Salam.

Maaf kawan-kawan semua. Mungkin ada yg terkejut masa buka blog aku dalam masa 2,3 hari ni kan? Terkejut tengok blog aku yg menakutkan dan terkilan pulak tengok blog aku diprivatekan..

nah.. Berjaya dibuka semula pada public. :)

Pada siapa yg terkejut dan takut tengok blog aku hari tu, aku minta maaf. Blog kena hack. Kena hack dengan 'hantu' pulak. Scary giler. Nasib baik tak terjerit masa tengok blog hari tu. huhuhu..

Bila dapat tahu blog aku kena hack, aku terus private kan blog ni. Bukan apa, takut benda lain pulak jadi. Takut semua entri-entri habis hilang. Lagi risau, kalau korang yg ada tengok blog aku kena hack hari tu, turut terkena hack sekali... Minta dijauhkan!! Tapi Jijah dah kena hack dengan hacker yg sama. wuu~~
Minta maaf kalau itu berpunca daripada aku.

So, jangan touching-touching dengan aku ya? Bukan suka-suka nak private kan, tapi sementara aja. Nak baik-pulih mana yg boleh dan tukar password segala. InsyaAllah.. 2,3 hari ni, aku akan kembali aktif update entri.

Still guna background yg sama. Tak berkenan lagi nak tukar yg baru. Korang tak kesah kan??


Till then, take care guys!

3 comments:

ainraus said...

rindu. awak. :)

hana_aniz said...

rindu awak juga kak ain!! huhuhu
meh la dtg ukm. :)

masshie mastura said...

ah yeke kena hack. takutnya niza. naseb baek dh ok skrg.

Post a Comment

Popular Posts

Yang menarik