UPDATE

i'm not beautiful like you. i'm beautiful like me.
Ya Allah. If I am to fall in love, let me touch the heart of someone whose heart is attached to you.” Aameen

Search This Blog

Jun 28, 2010

Jelik

Jelik.
Seriously, aku dah semakin jelik!!
Benci.
Biarlah.
Aku malas nak peduli.
Tapi, sangat terasa la dalam lubuk hati aku ni.
Tu yang boleh ter'emo' cam gini.

Bila ada blog yang orang ramai leh baca ni, aku dah tak boleh nak emo-emo sangat rasanya.

Mungkin lepas ni, aku akan tukar url tak pun buat blog baru. Blog yang tak private tapi still private. Blog yang akan ada follower daripada siapa-siapa yang aku tak kenal. None of my friends atau kenalan.

Mungkin lebih baik begitu.



Fullstop.

1 comment:

asaktor lemodasa said...

nape ngn ko niza???
x besh r cmni...huhuhu...

Post a Comment

Popular Posts

Yang menarik