UPDATE

i'm not beautiful like you. i'm beautiful like me.
Ya Allah. If I am to fall in love, let me touch the heart of someone whose heart is attached to you.” Aameen

Search This Blog

Jul 12, 2010

Mahu.


Salam 'alaik..

Yaaa... Bermula semula kehidupan aku sebagai mahasiswi UKM. Dapat aku rasakan, kali ini cabarannya lebih jauh hebatnya berbanding cabaran semasa menjadi mahasiswi tahun 1. Huhu.. *ayat skema.

Adehhh.. Tak tahulah nak cakap macam mana. Apa yg pasti, aku rasa agak takut kali ni. Sebab apa? I don't know. You guys tell me.
But.. still. Masih ada rasa excited. Whooaaa!!! Hehehe...

Seperti biasa, masuk tahun baru, azam pun kena baru la. Kali ni aku mahu berusaha gigih disamping mendisplinkan diri. Banyak perubahan yg perlu aku buat. Tapi, nak ubah kesemua sekaligus memang mustahil la bagi aku. Sikit-sikit sudehh.. 1st thing ist, ubah gaya hidup malas. Kena rajin kali ni. Rajin salin nota. Rajin buat nota. Rajin baca nota. Haa.. Bukan mahu jadi budak skema. Tapi mahu menjadi sedikit skema. Hehe.. Apa-apa pun, mesti mahu study smart. Kalau study hard, aku memang akan stress! Lain orang, lain gaya belajarnya. So, tak payah nak sama-samakan.

Target pointer kali ni, tak sure lagi sebab belum start belajar. Tapi yg pasti, mesti mahu atas 3.08. Insya-Allah!! Bersama-sama kita doakan. Amin..
Orang yang berusaha pasti akan berjaya. Insya-Allah..







Rajin. Disiplin.

5 comments:

HaitiQ said...

haniza bolehh...!!! =)

hana_aniz said...

haha.. thanks tqah! =)

achapbuzzlee said...

go gurlz . :)

asaktor lemodasa said...

chaiyok niza!!!!!!!

hana_aniz said...

terima kasih kpd anda anda. =)

Post a Comment

Popular Posts

Yang menarik