UPDATE

i'm not beautiful like you. i'm beautiful like me.
Ya Allah. If I am to fall in love, let me touch the heart of someone whose heart is attached to you.” Aameen

Search This Blog

Feb 22, 2010

Cemburu

Bila usha pics member2 lama.. Lagi-lagi member-member yang study abroad.. Terasa sangat cemburu!
Sangat cemburu melihat mereka ketawa gembira..
Sangat cemburu melihat mereka bermain salji..
Sangat cemburu melihat mereka melawat tempat-tempat popular cam Eiffel Tower, Taj Mahal, Piramid n etc..
Sangat cemburu melihat mereka mengabadikan kenangan dalam bentuk video..
Sangat-sangat cemburu lagi pabila melihat mereka menggenggam ijazah lulusan luar negara..

Padan muka Haniza!!
Siapa suruh tak belajar elok-elok? Nak main aje keje nye..
Huhuhu..
Tersangat cemburu!!

Apa-apa pun.. aku doakan yang terbaik untuk semua kawan tak kira la belajar dalam negara mahupun luar negara.. Tak ada beza sangat pun sebenarnye. Paling ketara, dari segi environment la kan.. Mereka dapat rasa empat musim.. Kita dua musim.

Never mind! Masih ada kesempatan lagi! OK?
Looking forward with big dreams and hopes..
Insya-ALLAH..
Negara empat musim!! Wait for me ok??


Piramid di Mesir..



Taj Mahal di India..



Menara Eiffel di Paris..






p/s: aku tak minat pn tempat2 tu. Lagi minat tempat2 yg ada banyak sungai, laut dan hutan segala.. Huhu..

8 comments:

asaktor lemodasa said...

okey lah tu niza....
ak x rse nk pgi pn sana..hahaha

Ezuan Saad Ali Hussein said...

salam..
niza..penah dgr x pepatah ni..
"hujan emas di negeri org,hujan batu d negeri sndiri..lbh baik d negeri sndiri.."

aku rasa ko pnah kn ;)
hehee..
xpe niza..ade hikmahnya nape kte x dpt sume tu..
1 hari nnt klu ade rzki dpt la ko kte g..

(*cadangan : suruh abgman wat progm silat kt luar ngra :P)

Hana_aniz said...

paan: ko tak teringin ke paan? huhu..

awan: huu.. tau pepatah tu.. tp.. hui..

hihihi.. suruh abg man program kt sane ek? haha.. mau bankrap ukm! haha..

cleo (クレオ) said...

huhu...niza, smua org tringin nk g lawat negara org lain...amek pglman rs dpt idop kt tmpt2 cmtu...

cleo paling tringin nk g tempat2 diorg lakon LOTR utk Shire etc...kt new zealand etc...tmpt2 tu memg byk sg2, gunung2 n bukit yg lawa2...tol x? =)

kalo nk, thn 2 amek la pngurusan persatuan mende ntah..yg ad kaitan antarbangsa tu..hihi..kompem dpt g...=P

Hana_aniz said...

yeh?? pengurusan persatuan?? nk amik la!!

tofcleo said...

huhu...jom niza..jom...kita ajak ramai2 masok, 1 set yg sama...nti kita p la melancong ramai2, ajak abg man skali sbg jemputan...hihi..

wah wah wah....best2....masa tu dpt la org join...xad la kene tinggal cm kem kali ni...huuuu...

JariJujur said...

sibena..jgn risau..masanya akan tiba..^^

Hana_aniz said...

insya-ALLAH..
thanks sunquick!!
wee~

Post a Comment

Popular Posts

Yang menarik