UPDATE

i'm not beautiful like you. i'm beautiful like me.
Ya Allah. If I am to fall in love, let me touch the heart of someone whose heart is attached to you.” Aameen

Search This Blog

Apr 21, 2013

sexy-smart-beard types of gentlemen (hollywood)

Assalamualaikum.

kikiki.. Memang tak ada kerja sangatlah ni dok update entry kan? Mood gediks girl~~~ (sebut sambil ada pitching sikit) dah datang.. so, kita layan je lah! hehe

Ini antara list of gentlemen aku. ngehh. Pastinya kesamaan mereka adalah.. sexy-smart-beard! woohoo~!



hehehe. semestinya dia paling top. Siapa tak kenal, tipu la~~ Hugh Jackman !!




meet.. Jake Gyllenhaal ! wohoo~~




susah betul nak cari gambar Ryan Reynolds yg ada beard coz majoriti gambar smart-beard dia adalah shirtless. erkk.. ;p




semua pun kenal watak Iron Man kan? Robert Downey Jr. Dah tua pun, still handsome. hehe




aktor muda yang semakin hot sekarang.. Zac Efron! woot woot~!




ramai tak kenal dia kan? Ryan Gosling. Jarang berlakon untuk tv series. Banyaknya movie bergenre romance. Kalau pernah tengok The Notebook, mungkin korang kenal la kot.




ok lah. That's it. Banyak je lagi. Tapi aku malas nak cari. haha. Aku list ni pun, aktor yg paling aku suka. Banyak sangat gambar yg inappropriate. I mean.. shirtless. :p

Aktor melayu? Aku tak jumpa lagi yg ada sexy-smart-beard. Semua pun shave bersih baik punya. Tak faham aku. Nak jambu sangat ke? haishh.

Orang arab zaman dulu-dulu pun ramai simpan jambang kan? Orang arab zaman sekarang pun ya. Kalau nabi Yusuf a.s tu digambarkan manusia paling handsome, sempurna wajahnya.. Sampaikan wanita-wanita yg melihat terpotong jari.. pehhh. Tak tergambar aku! subhanAllah! huhu.



dah dah. Jom siap-siap untuk berpeluh. Asar jangan lupa!


2 comments:

AinAin said...

Asal taste kite same ni!!. Haha. Ryan Gosling OMG *hidung berdarah* Hahaha

hana_aniz said...

hahahaha. ain peminat dia eh?
kikiki.
hensem kot. ahhhhhhh~!

Post a Comment

Popular Posts

Yang menarik