UPDATE

i'm not beautiful like you. i'm beautiful like me.
Ya Allah. If I am to fall in love, let me touch the heart of someone whose heart is attached to you.” Aameen

Search This Blog

Apr 8, 2013

hidden. private. alone.

Assalamualaikum.

Dah jarang sangat upload blog ni. Dulu mungkin kata hilang momentum nak menulis, menaip. Tapi, to be exact, rasa macam dah hilang inspirasi. yeke? huhu

So, ingat nak ambil keputusan private kan blog. *poyo
Dari dulu lagi dok cakap cenggini. Tapi idok pulok buatnyeeer. haishhh

Runsing sebenarnya ni. Tapi tak tahu nak let go macam mana. Cerita kat girlfriends, rasa tenang jap. Tapi then, serabut balik. arghhh

Overthinking. Indeed. Macam tu lah aku rasa sekarang. Tapi sebelum ni buat tak endah je. Bila dah makin serabut, baru nak terhegeh-hegeh. Stress. Sakit kepala. Migrain.

I am not being myself anymore. Partly of me. Macam dah lost vision. Tak tegas dengan prinsip diri sendiri. Rasa kasihan kat orang lain. Diri sendiri tak nak kesian ke? #nangis

Tahajjud. Qiamullail. Bertahun dah tinggal. #nangis

ok, that's it. Decide Haniza!

For the better future.

Rabbi yassir, wala tu'assir Ya Karim..

Move on. If they're meant to be in your life, they'll catch up.

No comments:

Post a Comment

Popular Posts

Yang menarik