UPDATE

i'm not beautiful like you. i'm beautiful like me.
Ya Allah. If I am to fall in love, let me touch the heart of someone whose heart is attached to you.” Aameen

Search This Blog

Jun 21, 2012

the A-Z of friendship (girlfriends)


A Friend …

Accepts you as you are.
Believes in you.
Calls you just to say “hi.”
Doesn’t give up on you.
Envisions the whole of you (even the unfinished parts).
Forgives your mistakes.
Gives unconditionally.
Helps you.
Invites you over.
Just likes being with you.
Keeps you close at heart.
Loves you for who you are.
Makes a difference in your life.
Never judges you.
Offers support.
Picks you up.
Quiets your fears.
Raises your spirits.
Says nice things about you.
Tells you the truth when you need to hear it.
Understands you.
Values you.
Walks beside you.
X-plains things you don’t understand.
Yells when you won’t listen.
Zaps you back to reality.



sorrority sisters. ngeh~
inshaAllah.. sahabat dunia akhirat. =)
*tiada dalam gambar - maziah, wan nur liyana, fatin liyana, adibah dan siti nabihah.  huhu


the best seniors ever!
you guys rock! haha


paling rindu dengan korang!
hewhew~~
*bee honey tak ada dlm gambar..


geng budak hewhew~~. =P



budak-budak sememeh yg dirindui :)



even tak banyak spend masa dengan korang, tapi jujur cakap..
korang adalah kosmet yg tersangat happening dan caring.
^___^
*tiada dalam gambar - radhiah, christine, mira dan awa



member kolej yg sangat baik dan sentiasa di ingati.
susah senang bersama
thanks girls.
*also credit to - mekty, kak faz


geng pecah perut. muahaha!
rindu korang wehh!

paling tak boleh lupa..
batch paling sempoi dan otai! hahaha





Special thanks to you guys.. hampir 9 tahun (mrsm, matriks, ukm) yg sungguh ceria dengan memori kita semua. Sedih menangis, tawa gembira dikongsi bersama. SubhanAllah. Memang indah. Terima kasih banyak teramat sangat!! Moga ukhuwah ini terjalin selama-lamanya. aamiin! #sebaktetibapulak~~

Pada siapa yg tiada dalam gambar, maaf. Korang pun tetap kawan aku. Sampai bila-bila. inshaAllah. ^___^




p/s: giloo. update entri ni je dah sampai nak dekat 2 jam coz godeh-godeh balik gambar-gambar tu. huhu. but worth it all. =)

1 comment:

Post a Comment

Popular Posts

Yang menarik