UPDATE

i'm not beautiful like you. i'm beautiful like me.
Ya Allah. If I am to fall in love, let me touch the heart of someone whose heart is attached to you.” Aameen

Search This Blog

Dec 4, 2013

crazy little thing called love.. P'Shone!

Assalamualaikum.

hey hey hey! ingat lagi tajuk tu? hehe. berapa kali daa aku update entri berkaitan tajuk ni. itupun kalau kome perasan la. kehkeh..

ni nak menghapdet lagi coz.. P'Shone a.k.a Mario Maurer yg hensem dan comel tu, birthdaynya hari ni! tau ni pun coz kebetulan like fanpage nye kat facebook. wohoo~!



Nama popular: Mario Maurer
Tarikh lahir: 4 Disember 1988


ada berdarah hidung tak tengok hensem sangat? kekeke. please don't mind dengan perangai aku yg gedik ni. biasalahh. peminat kipas-susah-mati selebriti yg hensem comel cenggini.

siapa yg belum tengok cerita ni, wajib la menontonnya. kelakar, heartbreaking tapi sweet jugak. hehehe. boleh nampak tak aku tersengih-sengih sekarang?? ngaaa






















No comments:

Post a Comment

Popular Posts

Yang menarik