UPDATE

i'm not beautiful like you. i'm beautiful like me.
Ya Allah. If I am to fall in love, let me touch the heart of someone whose heart is attached to you.” Aameen

Search This Blog

Apr 10, 2012

sorry derr..

Salam.

aduhh. aduhh.

Rasa sakit mata bila tengok gambar-gambar tu.
ok.. Kata-kata di atas langsung tidak berbaur cemburu.
Sila . jangan . salah . faham .

Pengkid.
Lesbian.
Tomboy.

Naaaa. Kenal golongan-golongan atas tu?

Mereka . adalah . p.e.r.e.m.p.u.a.n.!
*for those yg konpius dengan golongan-golongan ini.

Pity on them.
Shame on them.

Sorry to say ye. *tuju khas pada yg diboldkan.

Kau dress-up la macam mana pun, kau still tak boleh sembunyikan kekuasaan Allah swt. Terang, jelas lagi nyata. Tak payah nak kena suluh-suluh dah.

Rambut dan pakaian semua dah macam lelaki, tapi bila snap gambar.. Muncung itik dan pose macho-gedik jugak yg kau tunjuk.

Bajet la kau hensem, kacak, tampan bergaya macam mana pun, bila bab tandas awam, tandas perempuan jugak yg kau masuk.

Jadi atlet sekolah/kolej/universiti, bangga dengan pencapaian yg cemerlang.. Tapi tengok-tengok, tittle 'olahragawati' yg kau dapat.

Bila update status, ayat nak control-macho-jiwang-sensitif la konon. Sebijik macam perempuan. eh, memang perempuan pun la!

Bila kena tunjuk ic, bajet muka hot.. tapi nama, polan BINTI polan.

Tiap-tiap bulan mood mesti swing sebab kau kena pakai 'pampers' kan??





ok. Fullstop.

Mari kita istighfar banyak-banyak.

Doa jauhi ahklak buruk:

“Ya Allah, sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu dari akhlak yang tidak baik, begitu juga dari perbuatan dan keinginan yang mungkar.”




p/s: sikit harsh kan?

1 comment:

qina said...

moga Allah buka pintu hati buat mereka..

Post a Comment

Popular Posts

Yang menarik