UPDATE

i'm not beautiful like you. i'm beautiful like me.
Ya Allah. If I am to fall in love, let me touch the heart of someone whose heart is attached to you.” Aameen

Search This Blog

Nov 29, 2013

menyahut seruan

Assalamualaikum...


again, ada chips, ada more. chipsmore. ngehh.

maaf lah on off menghapdet blog ni. kurang motivasi nak buat entri selalu. ini pun menyahut seruan rakan blogger merangkap rakan sepasukan silat yg sama belajar di universiti tempatan yg mahu aku kembali aktif berblogging. aicehh. hai Awan! :D *sengihlebar2

masih ada yg sudi membaca ke saat ini? kalau ada, terima kasih. *terharuuu *matabersinar

betul la ada ungkapan yg mengatakan, "bila kita letakkan sesuatu pengharapan atau penggantungan ke atas sesuatu bernyawa, nikmatnya hanya sekejap. tetapi bila pengharapan dan penggantungan kita berlandaskan Allah yg maha Esa, Allahu akbar.. nikmat yg terasa dan dikecapi, memang tak terhingga dan tak ada sudahnya."

jammed. itu ayat poyo yg aku alter sendiri. heh.

jadi, berbalik pada frasa tajuk kita di atas. "menyahut seruan".

ada berbagai maksud yg boleh kita tafsirkan. ye dop??

dalam konteks entri ini, secara tersuratnya, aku bereaksi dengan ajakan Awan yg suruh berblogging semula.
tetapi tersiratnya, Allah je yg tahu. hehe.

bukan tak sudi nak kongsi. tapi belum waktunya. *sengihtunjukgigi

kepada adik-adik di luar sana, jaga hati tu baik-baik. perasaan yg indah belaka  tu simpan di lubuk hati yg dalam. biar menjadi rahsia kamu dan Allah. :) *senyumanmanislagimenawan

kepada bakal pemilik hati ini even aku tak tahu siapa, in shaa Allah, mudah-mudahan aku redho dengan jodoh-Nya.

sampai aku rajin menaip semula, kita jumpa lagi. adios! ciao!


oh oh. buat sahabatku.. aku rinduu. kita buang yg keruh ambil jernih. maafkan segala salah silap aku. please.. come back to me.. :')

2 comments:

Ezuan Saad said...

senyuman manis lagi men Awan :p
hoho :D

hana_aniz said...

men Awan ehh? hahahaha

Post a Comment

Popular Posts

Yang menarik