UPDATE

i'm not beautiful like you. i'm beautiful like me.
Ya Allah. If I am to fall in love, let me touch the heart of someone whose heart is attached to you.” Aameen

Search This Blog

May 29, 2013

berubah. berbeza.

Assalamualaikum.

haiiiiii.

ok. tiba-tiba tak tahu pulak nak tulis apa. kuikui

nak hapdet twitterrrr, kang ada orang tak berkenan.

hapdet pesbuk tak sesuai la pulak.

aigoo..

entah. aku ke yg letak boundaries dalam friendship ni?

bila nak bersembang, di kata nya "orang tua tak payah sibuk".

aku baru 23 tahun.

ok. mereka baru 20-an.. shadap sekejap.

bila bercakap, di kata nya "orang tak pandai bergurau".

ok. mereka baru 20-an.. shadap sekejap.

bila berdiam, di kata nya "orang suka merajuk"

ok. mereka baru 20-an.. shadap lagi.

tapi kan.. memang betul la kot aku dah tua.

 tak reti nak bergumbira cara muda. tak reti nak fit in dengan style kemudaan mereka.

surrender. ai em sori.


haniza no fun! #terbalikkanmeja


nenek niza~~


serious...  it’s really starting to freak me out. i don't wanna grow up! huuu



2 comments:

Mysara Ab Rahman said...

mmg...23 org ckp tua dh..sama la mcm kte ni...

hana_aniz said...

sedih betul!

Post a Comment

Popular Posts

Yang menarik