UPDATE

i'm not beautiful like you. i'm beautiful like me.
Ya Allah. If I am to fall in love, let me touch the heart of someone whose heart is attached to you.” Aameen

Search This Blog

Mar 9, 2013

kolam biru

Assalamualaikum.

Alhamdulillah, selesai sudah sesi latihan pagi ini. 

Berpeluh didalam air.
Jadi ikan duyung dalam kolam biru.

Ngehh.

1 hour non-stop swimming, maybe 10 minutes spent ambil nafas, but overall, definitely enough untuk otot-otot seluruh badan buat kerja.

Wohoo~!

Rasa tak puas sebenarnya. Tapi memandangkan cik abang sunshine dah mula mencanak naik atas kepala, terpaksalah mengalah kalau tak nak jadi zebra. 

Hukhuk.

Again, I'm glad my swimming skills improved walaupun masih belum mampu diiktiraf jadi pro or expert. Amatur pun tak mampu lagi. Malah, jauh lagi nak dapat status kot. Kalau campak dalam laut, belum tentu tak lemas. Kena masuk swimming class betul-betul, then baru ok. Bukan takat curik ilmu orang. 

erkk.

Yeah. Honestly, belajar berenang dengan budak-budak kecik yg ada swimming class tu. Usha-usha dari jauh, kembangkan sikit telinga instructor dia suruh buat, then try.

Nicee kan?

Selama ni, asyik develop doggy paddle swimming skill je. By the way, itu gaya swimming yg paling senang sekali dan enjoy. Haha. Siapa-siapa yg tak pernah cuba, you should try. Rasanya, itu antara basic swimming kalau tak silap. Boleh google ok? [sini]

Dah reti buat freestyle stroke! yeayy! Lepas ni nak belajar gaya katak, rama-rama dan ikan duyung. err. Pelik pulak. Gaya breaststroke (katak), butterfly n mermaid. haha. Bajet nak stylo dengan english letteww.

euwwww.



Ok la. Nak qada' tidur yg tak sampai 2 jam semalam. huu

Have a nice weekend peeps!


No comments:

Post a Comment

Popular Posts

Yang menarik