UPDATE

i'm not beautiful like you. i'm beautiful like me.
Ya Allah. If I am to fall in love, let me touch the heart of someone whose heart is attached to you.” Aameen

Search This Blog

Feb 27, 2012

we are family.

Salam.

Jarang sangat dah aku meng'update' blog kan?? Bukan tak ada entri yg nak update, tapi tengah belajar berdiam diri (*tak update entri yg berunsur negatif) dan have fun dengan apa yg ada. oh ya. Bersabar juga even kadang-kadang tu, terlepas. adehh.. Sorry..

Baru-baru ni family pencak ber'dinner' di restoran di Bagan Lalang. Ada pantai. Memang seronok. Sejuk mata memandang. Paling seronok, bila semua orang dapat gather-gather. Alhamdulillah. Even tak semua dapat pergi. huhuhu.. =(

Tiba-tiba rasa sayu.. Sayu nak tinggalkan UKM. Kawan-kawan satu kuliah semua excited nak graduasi. Aku? Nak graduasi, nak sangat-sangat. Tapi tak ada rasa excited tu. alahai..

Abaikan yg itu. Looking forward to more sweet memories. xoxo!

Cuci mata sikit jom!


=)

geng-geng bus sekolah. hahaha

mereka yg bajet hot. bluwekk ;P

dengan geng junior kecuali fit! haha

hahaha. seronok!

minah arab yg tersesat dari mana entah.


Banyak lagi gambar, boleh tengok kt fb kalau nak. :)





No comments:

Post a Comment

Popular Posts

Yang menarik