UPDATE

i'm not beautiful like you. i'm beautiful like me.
Ya Allah. If I am to fall in love, let me touch the heart of someone whose heart is attached to you.” Aameen

Search This Blog

Feb 24, 2012

masum 2012. nak main!!

Salam.

Apa khabar semua? *giler pe tanya soalan cenggini malam-malam buta ni

Sekarang aku terasa sangat serabut. Sakit kepala dah. Nak menjerit, tapi tak sopan pulak malam-malam ni. Ganggu orang tidur pulak. *sambil tangan dok ketuk-ketuk kepala. konon nak hilang stress.

Masum ni, adalah event yg paling terpenting untuk aku sebagai seorang mahasiswa UKM. Aku dah tahun akhir ok. Aku ulang, tahun akhir! See? Nampak tak tulisan yg besar dan diboldkn??

Masum ni adalah masum yg terakhir untuk aku dan geng tahun akhir perform. Kalah menang, belakang punya cerita. *tapi memang nak sangat menang. emas. berusaha!!

Tahu kenapa beriya aku nak main masum kali ni?

  1. Aku nak main silat puas-puas sebelum memang susah nak main dah! *sebak
  2. Nak create and cherish the moments bersama family pencak silat yg aku sayang! *sedih
  3. Aku nak menang emas kali ni! dan nak tengok UKM jadi juara! *haruslah berusaha keras-keras dulu kan?
Banyak lagi sebab, tapi yg pasti, 3 yg aku mention tu, lagi penting.

Mengimbau..


Masum 2010 (1st year)

orang sibuk lawan dalam gelanggang,
kitorang pulak main 'polis pembunuh'

macam biasa, sesi talk-talk setiap kali habis game



Masum 2011 (2nd year)

mereka lelaki. HOT. hahaha
*hot la sangat

mereka gadis. COMEL. phewwitt!

Masum 2012 (3rd year-last year utk aku)??

Status: pending...




Seriously, gonna miss them damn much!

"The reason it hurts so much to separate is because our souls are connected.” ~Nicholas Sparks


Setiap kali tengok gambar-gambar lama, tengok gambar karenah-karenah family pencak, hati yg gundah rasa senang. eceh eceh. Sengih dan senyum sorang-sorang. haha. Sampai boleh ketawa pun sorang-sorang...

huhu.. 

ok. Memang terasa sangat geram dan geram dan geram dan geram!

pfftt! I'm off. 

Daa~

2 comments:

raihanz said...

assalamualaikum..
haniza? ingt aku lagi tak?
bdk mrsm kota kinabalu..huhu
xsangka jumpa kat sini

hana_aniz said...

waalaikumussalam.
raihan? ingat2!! yg main netball dlu kn?? hehehe. rindunyeee.

wahhh. apa cer?? ada fb?

Post a Comment

Popular Posts

Yang menarik