UPDATE

i'm not beautiful like you. i'm beautiful like me.
Ya Allah. If I am to fall in love, let me touch the heart of someone whose heart is attached to you.” Aameen

Search This Blog

Feb 16, 2012

Long time no see ah??

Salam.

hai!! 

Seminggu tak update blog, rasa cam bertahun!! hahahaha.

Orang buzy la katakan.. *buzy la konon
Pagi sampai petang dok memencil diri dalam lab. Malam-malam dok habiskan masa membaca novel yg  bertimbun dan bergelak ketawa tengok 'running man'. Giler.. Pecah perut setiap masa. hahahaha

Sepanjang januari hingga saat ni, memang banyak perkara yg tak best dan best berlaku. Perkara tak best, kita tolak tepi awal-awal. Tak payah nak pening-pening kepala fikir. Perkara best? hohoho. Alhamdulillah.. Berjaya mengubat hati yg lara. eceh eceh.

oh ya. Ingat kt entry sebak sayu sedih? Alhamdulillah. Tak sebak sayu sedih dah. Tapi ceria, terharu, gembira. Syukur juga! Paan dah beransur pulih dengan baik dan sihatnya! SubhanAllah! Bff aku tu memang kuat dan tabah. Juga hasil keberkatan doa kita bersama. Terima kasih kawan-kawan.

Tapi ada juga kesedihan.. Abang kepada salah seorang junior silat aku telah kembali ke rahmatullah petang tadi. Mohon sedekahkan al-fatihah untuk arwah abang beliau.. Doa aku, moga roh arwah dicucuri rahmat dan ditempatkan dalam kalangan para solihin.. Aminn.. Moga beliau dan keluarga tabah dan kuat menerima dugaan ini.. MasyaAllah..

emm..

Dah lama aku tak balik rumah.. Last balik ipoh tahun lepas, masa raya haji.. pehhh. Memang lama! Tapi.. Jeng jeng jeng! My parents datang bangi la! hohoho..

Disaat-saat kerinduan.. Akhirnya ketemua juga. cewahh! Thanks mak abah! Walaupun memang kebetulan sangat diorang datang sini, tapi I will always cherish the moments spent with them! Nak balik rumah, memang payah la kan. So dah datang, grab the chance la~ hohoho

Tiba-tiba teringat kata-kata member time dalam lab pagi tadi,

"dah anak daranya yg sorang ni liat nak balik rumah, haaa.. datang sini teruslah.."

pehh.. sentap kejap. tapi memang betul pun. hahaha

No comments:

Post a Comment

Popular Posts

Yang menarik