UPDATE

i'm not beautiful like you. i'm beautiful like me.
Ya Allah. If I am to fall in love, let me touch the heart of someone whose heart is attached to you.” Aameen

Search This Blog

Feb 9, 2012

februari

Salam.

Februari. Ada apa??

huhu.. Banyak perkara aku nak update. Lagi-lagi peristiwa yg berlaku januari lepas. Tapi, tak perlu lah kot. Hilang mood dah.

Kita sembang pasal lain ok?? :)

Sebelum tidur, jom berkenalan dengan orang yg lahir dalam bulan Februari ni. Hasil kajian Dr. Fadzilah Kamsah. *aku yakin ramai yg tahu dah. tapi saja nak share-share lagi.

  • Berfikiran abstrak
  • Suka kan benda yang realiti dan abstrak *agree!
  • Inteligent, bijak dan genius *nampak benor nipunyee
  • berpersonaliti yang mudah berubah
  • mudah menawan orang lain *entah ler. kalo betul, dah ada someone dah sekarang ni
  • agak pendiam, pemalu dan rendah diri  *yg ni bukan kot. huhu.. =(
  • jujur dan setia pada segalanya *setia? op kos!
  • keras hati untuk mencapai matlamat
  • tidak suka dikongkong
  • mudah memberontak jika dikongkong
  • suka kegiatan lasak
  • emosinya mudah terluka dan sangat sensitif *mungkin pada sesetengah perkara je. 
  • mudah mempamerkan marahnya *memang tak boleh nafi. =(
  • tidak suka kepada benda remeh temeh
  • suka berkawan tapi kurang mempamerkannya
  • sangat berani dan suka memberontak *sangat tu tak la.. berani je
  • bercita-cita tinggi, suka berangan-angan dan ada harapan untuk merealisasikanya
  • pemerhatian yang tajam
  • suka hiburan dan sukan
  • suka benda yang bersifat seni
  • sangat romantik pada dalaman tapi tidak pada luaran
  • berkecenderungan kepada benda yang tahyul
  • amat mudah dan boleh menjadi terlalu boros *oh.. betul betul.
  • belajar untuk mempamerkan emosi *tak payah belajar. memang expert dah.

haaa. Mana yg bold tu, memang diyakini 100%. The rest, aku tak tahu.


Korang macam mana pulak??


No comments:

Post a Comment

Popular Posts

Yang menarik