UPDATE

i'm not beautiful like you. i'm beautiful like me.
Ya Allah. If I am to fall in love, let me touch the heart of someone whose heart is attached to you.” Aameen

Search This Blog

Jan 3, 2012

review: lirik ost ombak rindu.

Salam.

Ingat lagi post aku pasal ke'excited'an aku pasal movie ombak rindu??


Guess what, excited macam mana pun, jujur aku cakap, aku tak tengok lagi movie nya. Entahlah.

Ini pun, baru je godeh-godeh video klip lagu ost nya. hailohhh..

First time dengar lagu ost ni, aku suka giler. Music sentimental betul. Nak nak, lirik nya best cam nasyid gitu..


Tuhan tolong lembutkan hati dia
Untuk terima ku seadanya
Kerna ku tak sanggup
Kerna ku tak mampu
Hidup tanpa dia di sisi ku

Tuhan aku tahu banyak dosa ku
Hanya ingat Kamu kala duka ku
Namun hanya Kamu yang mampu membuka
Pintu hatinya untuk cintaku

Malam kau bawalah rinduku
Untuk dirinya yang jauh dari ku
Agar dia tidak kesepian
Selalu rasa ada cinta agung

Hujan bawa air mata ku
Yang mengalir membasuh luka ku
Agar dia tahu ku terseksa
Tanpa cinta dia di hatiku

Hanya mampu terserah
Moga cahaya di penanti

Tuhan tolong lembutkan hati dia
Untuk terima ku seadanya

Kerna ku tak sanggup
Kerna ku tak mampu
Hidup tanpa dia di sisi ku


Tapi, too bad.. Klip video yg ada Hafiz dan Adira (penyanyi lagu ost ni) tu serius spoil sungguh! Adehhh..

Sumpah mtv tu tak kena dengan cerita. Hafiz dengan rambut rupa sarang tebuan nyee. *rambut Alleycats lagi lawa ok.. Dapat pulak si Adira nyanyi sambil golek-golek dalam air kt tepi pantai tu. Adehhh.. Spoil!!

Geli. Geli.

Aku bagi 1 star je untuk klip video tu. Itu pun sebab dia ada selitkan sekali beberapa scene dari ombak rindu.

MTV yang best, Nur Kasih the movie. haaa.. Yg itu aku puji. Even Tiz Zaqyah bukanlah muslimah dalam erti kata yg sebenar, at least masa mtv tu, pengarah nye idea ketengahkan pasal props dan pakaian untuk watak Nur pada Tiz Zaqyah memang bagus.

Nampak sweet and suci je.

erkk..

Esok exam la!!

ok ok. Sambung study sikit lagi before tidur.

Good luck kawan-kawan. :)


No comments:

Post a Comment

Popular Posts

Yang menarik